תרגול CCNA?

roy27787

New member
תרגול CCNA?

אהלן... האם אתם מכירים מקומות \ מישהו שמחזיק ציוד סיסקו פשוט להשכרה \ משכיר מעבדה לצורך תרגול ? אפילו מישהו פרטי.. אני פשוט מחפש מקום לתרגל..והסימולטורים לא בדיוק מספקים אותי.....(באגים כאלה ואחרים וגם אני מעדיף לעבוד עם ציוד אמיתי..).. תודה מראש..:)

בעז 21

New member
ניסית ליצור קשר עם המכללות השונות?

במיוחד עם מכללת Net Bryce אני בטוח שתוכל להגיע איתם להסדר כלשהו.

roy27787

New member
חשבתי על זה..

אבל זה היה נראה קצת מגוחך.. בכל מקרה..נראה לי שאני אבדוק את זה גם...

skepper

New member
יש סימולטור,

לתרגול ולמידה של CCNA/CCNP http://www.boson.com/AboutNetSim.html אני אישית מאוד מרוצה ממנו

roy27787

New member
--->

כתבתי בהודעה שאני לא בדיוק מסתפק בסימולטורים הללו... הם מאוד בעייתיים לפעמים ולא תומכים בפקודות שאני כן נוטה ורוצה להשתמש בהם... וגם הרבה פעמים יש באג רנדומלי שכזה שפשוט מעלה את הסעיף וגורם לך לצאת מדעתך ולהתחיל לשאול את עצמך למה זה לא פועל אם הכל מוגדר נכון?..ואז אתה מתחיל לפקפק במה שאתה יודע ונתקע... בציוד אמיתי....זה לא ממש יקרה...בכל מקרה..הסימולטור פשוט מייאש אותי וגרם לי לא פעם ולא פעמיים לנטוש את הלמידה .... ככה שאני מחפש מעבדה.. מישהו יודע אגב כמה אמור לעלות ספק כוח של CISCO ROUTER 2501? נשרף לי..:(...

antidot

New member
------->

יש לי בבית 2520 ו-2503 שבזמנו עלו לי גרושים שאין לי בהם צורך - סתם צוברים אבק. אם מישהו מעוניין, תנו צעקה

בעז 21

New member
"סתם צוברים אבק"...

אתה יודע מה עשית עכשיו? לאחר שהוא לא הצליח לבצע את הניסויים שלו בסימולטורים לא בגלל קינפוג לא נכון של הציוד בסימולטור אלא בגלל "באגים בסימולטור" עכשיו הוא לא יצליח להפעיל את הניסויים בציוד שתביא לו בגלל שלא הקפדת לשמור על הציוד..

roy27787

New member
זה לא ממש באגים..

וזה לא *רק* באגים....לפעמים כן ,קורה שאתה מכניס מחשבים כל אחד לוילאן שונה ועדיין יש בינהם פינג....כן זה באג...אין לי דרך אחרת לקרוא לזה. דבר שני , זה לא רק הבאגים אלא חסרון בפקודות ודברים אחרים שאתה רוצה לתרגל ,ובכללי להשתמש בציוד חי .... מממ אגב,דיברתי עם נטברייס בקשר להשכרת המעבדה.... הם אמרו לי שניתן להשכיר רק את הכיתה,ליום, וזה....500 דולר...ככה שזה לא ממש רלוונטי... מישהו מכיר מקום שאפשר לשכור מעבדה(זאת אומרת להגיע אליהם לתרגל..)\ציוד? ב.לקנות ציוד ישן שאין לו מפרט יקר (בלי הרבה דיראם,פלאש, וכל מיני כרטיסים למינהם ) ? ג. מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות ספק כוח ל סיסקו 2501? תודה מראש,

בעז 21

New member
אהלן,

א. בקשר לנטברייס לא נראה לי הצגת את עצמך באופן נכון. הם חשבו שאתה רוצה להשכיר כיתה לא נראה לי צריך לשכור דירה על מנת לקבל שעות תירגול במעבדות שלהם. יש להם הרבה מסלולים שמקבלים שעות תירגול... בלי שום קשר אני מציע לך לפנות למכללות נוספות. ב.בקשר לסימולטור, אני אישית מנסיון יודע שיש סימולטורים שנותנים את כל מה שאתה צריך בשביל לעבור את הסמכת CCNA . בכל אופן אם אתה צריך עזרה בקשר להסמכה, יש לי מספר טיפים והמסנג'ר שלי הוא : [email protected]. בברכה בעז.

antidot

New member
פששש

איזה ביקוש... נעשה את זה פשוט. השניים הראשונים שפנו אליי במסרים מקבלים עדיפות: נתב לכל אחד חינם. אני רק מבקש שתשימו לב לממשקים שקיימים בנתבים - שמתי בכוונה תמונה. עכשיו, במידה ותהיה הסכמה איזה מהם כל אחד רוצה, הכל טוב. אחרת או שתציעו דרך מקורית להחליט או שנטיל מטבע. את הראשונים אני אעדכן במסרים.

Sharon25

New member
קרה משהו מצחיק ../images/Emo9.gif

כשהגעתי אל אנטי על מנת לקחת את הציוד, התברר שאנחנו עובדים באותה חברה.. קומה אחת האחד מעל השני. לא יודע מה איתך אנטי - אני לא הפסקתי לצחוק כל הדרך חזרה לביתי

למעלה