"תרבחו ותסעדו"....לילה

רות 2

New member
"תרבחו ותסעדו"....לילה

אחרי מסיבה עם הרבה מופלטות..שתייה.. אז........הללה מימונה לכם ..! בכלל החופשה .. הגיע לי בזמן .. חופשה של כמעט שבוע . מהילדים, הבית, העבודה,המשפחה , והחברים הקרובים זה .. מנקה את הנשמה.. מכניס תובנות למגירה הנכונה.. ובחופשה בין היתר... =========== את מוצאת את עצמך לכמה שעות לבד באמצע הים בתוך ספינה כשי רק כחול מסביבך את פתאום, קולטת ומרגישה בעוצמה מדהימה איך ים החיים זורם וסוחף, בגלים ,גלים -פעם מטה פעם מעלה -פעם במהירות עזה ופעם, במתינות.. ואת, ..תני לעצמך להיסחף,לזרום,לצוף אין טעם להילחם בגלי החיים ולנסות לשנות את תנודתם המשיכי לזרום !! המשיכי לנוע קדימה לחוף מבטחים.. חלק מאוצרות הים פתאום נזכרתי.. הם כבר בידי..!! וזו אני! ומי שאני כאדם ,כאם, וכחברה,וכבת זוג וככה את ,ואת , וגם את, צריכות להרגיש!!! וכל מי שלא רואה בכן את האוצרות האלה ..פשוט לא שווה אתכן ! יש את אלה שידעו לראות את הטמון בכן וידעו איך להוציא את הפנינה מתוך הצדף ..בים של החיים!!! אז תמשיכו לנוע ולזרום קחו נשימה והמשיכו לשחות בים החיים. (אני חושבת שהערק עלי לי לראש .. אז אפסיק את ההקלדה וחוץ מזה למה הים שלהםבלי סלעים ,צלול וכחול יותר משלנו??..)

Lonely In Blue

New member
תרבחו ותסעדו

איך את רוצה שנענה לך למה הים שלהם צלול וכחול יותר משלנו, אם את לא מציינת לאיזה ים את מתכוונת ? טוב שאת מכירה בערך עצמך. המשיכי לשחות בים החיים.

ברוכה השבה רות

את מספרת על הים ,על הספינה ומה שזה עשה לך וזה מחזיר אותי חמש שנים אחורה להפלגה שלי ביאכטה 8 איש לא מכירה אף אחד ו... זו היתה אחת החוויות המשמעותיות בחיי חזרתי מהים, אחרי שבוע מאוהבת בעצמי שם למדתי לאהוב את עצמי שם למדתי להעריך את עצמי מיים רבים עברו מאז אבל את ניצני האהבה והערך שנטמנו בתוכי ממשיכה ומטפחת מאז ו......חולמת על ההפלגה הבאה והים שלהם (בקפריסין)אין עליו , כחול מדהים וצלול כל כך הבאת לי געגועים אישה

דואלי

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif הצלילות של המים

למה?? אולי בגללי שמיי השופכין שלהם משמש אותם לחקלאות ולא נישפך לים כמו כאן??!! הבאת לי געגוע..אישה. ערך עצמי אהבת העצמי חוזק נפשי זה מה מביעים דברייך שלך ושל ניצת אתן על הגל הנכון !!!הינשאו עליו צופו (לא ניראה לי שאתן צריכות המצוף)

*יערית

New member
לבריאות אישה../images/Emo24.gif

ולקרוא אותך מחייב לרקוד..... אז הבטחה...בפעם הבאה לצלילי הבזוקי?
אחחחחחחחחחחח צריך לחיות מהר..מהר..וכמה שיותר!

למעלה