תרבות וישראל

SpyKid

New member
אממ.. כל מיני דברים =)

למשל שפונים לבוס\מנהל כאילו הוא אח שלך, כל מיני דברים שקשורים לבלגן ואממ... חוסר צניעות =]

L i Z k A

New member
וואי וואי! נכוווון! כל העמחא* כאן!

*או איך שלא כותבים את זה... בעעע

Angel lips

New member
זה מוזר לך? :)

דווקא לי זה ניראה הגיוני, זה שהוא בוס הוא לא אלוהים ואפשר לשמור על יחסים ידידותיים ושווים למרות שהוא בדרגה מעליך ואפשר גם שלבוס יהיו חברים :)

Angel lips

New member
חחחחח המנהל בעצמו כזה הוא לא

מרגיש ולא יודע שיש גבול :) חחח מסתדרים

L i Z k A

New member
מה את מצפה מהם....? חחחחחח

ואני לא גזענית. אני די בעד היחס הזה, אבל אני אומרת שזה לא בא מאיתנו, ולפעמים קשה לי להיות סחבקית עם המורים שלי כי אני רוכשת להם כבוד, עד כמה סתומיםש לא יהיו...

Angel lips

New member
אני גם הייתי ככה רכשתי כבוד.

עד שבטעות שמתי לב איך צרחתי על המורה שלי ביום הורים ולא התבנתי מאיפה זה בא לי

L i Z k A

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אל תאשימי את עצמך זו התרבות המעורבת... חחחחחחח מהאלה המושלמים...

L i Z k A

New member
בטח שיש כאלה!

יש לי מורה למתמטיקה (אחלה גבר) ומורה לאנגלית (היא באמת אחלה) שלדעתי טוב שהם מורים במערכת החינוך, בזכותם תלמידים מתקדמים והם גם אנשים טובים

Demon D

New member
יש !! וכאלה מקבלים הכי הרבה כבוד

לפחות ממני (טוב זה היה בעוד שהיתי בבית ספר ) ובכלל אני חושב שצריך לכבד רק משמכבד אותך ולא כמה לימדו ברוסיה שאתה חייב לכבד כל אחד שיותר מבוגר ממך. ומה עושים אם הוא מזלזל בך ?

koby329

New member
מדבר על היבטים כלליים

של תרבות, מה חורה לכם, מה טוב לכם, מה נראה לכם בעייתי, מה נראה לכם כיתרון, ברור שזו שאלה רחבה וזה בגלל שתרבות היא מושג רחב, אני מניח שלכל אחד תהיה התשובה שלו....

AeroSlash

New member
להגיד את האמת?

יש לי מה זה הרבה מה להגיד בנושא אבל מה זה אין לי כוח לכתוב את הכל עכשיו... באמת, בהזדמנות ואם השרשור הזה יהיה עדיין קיים אני אכתוב איזה תגובה עניינית עם כללללל מה שאני חושבת על התרבות הישראלית (ואני הולכת לקבל הרבה קטילה מכל מיני חברי הפורום)..

למעלה