תרבות בקוריאה

pigi3

New member
תרבות בקוריאה

שלום לכל חברי הפורום החמודים =) רציתי לשמוע אם מישהו יודע על התרבות בקוריאה. באיזה אל הם מאמינים? איזה חגים יש להם? איזה שילטון? בנוגע למאכלים אני יודעת שהם אוכלים בעיקר אורז! למה? זאת מדינה עניה? כמו כן רציתי לדעת, הרי קוריאה נחשבת למדינה חדשה, עד כמה היא מפותחת? אין לי מושג מה הולך שם עוד שאלה, האם כל כל הבחורים בקוריאה חתיכים, עשירים וכובשים???
ערב טוב לכולם

GnomeBubble

New member
רק דבר אחד בטוח

כל הבחורים בקוריאה באמת עשירים, חתיכים, וכובשים, וכל הבנות עניות, עובדות קשה וחולמות על הסוס שיבוא על האביר הלבן.

kiCkiC

New member
קצת על התרבות...

על רגל אחת, ובאמת מומלץ יותר לבקר בפורום קוריאה - שפה ותרבות באיזה אל הם מאמינים? • אלוהים.. בודהה.. יש הרבה נוצרים בקוריאה והרבה בודהיסטים - למיטב הבנתי אילו 2 הדתות היותר גדולות שם, כשיש כמובן עוד רק עם הרבה פחות מאמינים. איזה חגים יש להם? • חגים - כל החגים הנוצרים כמובן, כמו חג המולד וחג הפסחא.. בנוסף החג החשוב ביותר הצ'וסוק בו כול המשפחה נפגשת לארוחת חג בבגדים מסורתיים.. איזה שילטון? • דמוקרטיה (וכמו בכל דמוקרטיה טובה - הרבה שחיתות). בנוגע למאכלים אני יודעת שהם אוכלים בעיקר אורז! למה? • למה אורז? כי זה זמין ומזין
זאת מדינה עניה? • ממש לא! הרי קוריאה נחשבת למדינה חדשה, עד כמה היא מפותחת? • קוריאה מדינה חדשה בדיוק כמו ישראל - שתיהן הכריזו עצמאות ב 1948 ולשתיהן היסטוריה ארוכה מאוד עוד לפני העצמאות. לגבי עד כמה קוריאה מפותחת - הרבה הרבה יותר מישראל! האם כל כל הבחורים בקוריאה חתיכים, עשירים וכובשים??? • כן

למעלה