תראו

maxnot

New member
תראו

כל תחנה ותחנה זה דברים אחרים אצלנו למשל יש איזה 7-10 נסיעות במשמרת של 8 שעות(כי יש מקומות שזה גם 4)ומפסיקים למלאות דף חונך אחרי 10 משמרות ועד שעוברים משמרת מבחן יש חונך צלנו החונך מתחלף וגם אצלנו הנהגים ממש סבבה עם המתנדבים וגם אחרי המתנדבים שלנו אומר לנו שגובים מאיתנו מחירים זה מופקר אבל מה לעשות למדנו לחיות עם זה כי תחשבו מעיל שאתם קונים הוא להרבה זמן. ודרך אגב כמה עולים מעילים וחלוקים אלצלכם ?כל האזורים!

gilboa12

New member
מוכרים מכנס אצלכם

המחירם קבועים אבל לא בכל האזורים מוכנים למכור סווצרטים לנוער.בוגרים מקבלים בחינם וכך גם נוער מקומבן.

מה זה בכלל דף חונך?

כשקניתי מעיל דרך מד"א חדרה לפני שנתיים זה עלה עם אני לא טועה 30 ש"ח... לא זוכרת בדיוק. אין לי מושג כמה עולים חלוקים כי לא קניתי מעולם... אבל קניתי פעם חולצה ארוכה כזאת כחולה ב-25 עם קצת פרוטקציות במד"א עפולה. אני חושבת שזה היה 25...

ירושלים

במדא ירושלים: מעיל- 60 ש"ח סווצ'ר - לא לנוער. מכנסיים - לא לנוער. חלוק - 15 ש"ח. מי שמקומבן משיג חינם ומי שלא נדפק...

אצלינו באיזור אילון

ליתר דיוק תחנת ראשון, קניתי מעיל ב60 ש"ח אני חושב שזה כדאי כי זה נשאר לזמן ממושך ולגבי שאר פרטי לבוש אני לא סגור כמה, איך ולמי אז אני מעדיף לא לומר שלא יהיה טעויות.

למעלה