תראו...

תראו...

אין לי מושג על מה ולמה ואין לי שום מושג מה קרה פה שגרם לסערת רגשות כזאת ומה הביא לפרישה הדרמטית של טגל אני רק יודע (וזה מהיכרות קצרה ושיטחית למדי שלי איתה) שזה לא מגיע לה. קשה לי להאמין שבן אדם כזה מסוגל לפגוע במישהו אפילו בטעות לדעתי יש כמה אנשים פה שצריכים לעשות חשבון נפש קטן וללמוד קצת חברות מה היא. תזכרו תמיד שלמרות כל המצב שלה שאני משער שהוא לא יותר טוב משל אף אחד מכם. תמיד היא ניסתה לעודד אתכם ולגרום לכם לחייך. עצוב לי לראות שזה המצב פה. חבל...כי אני באמת מאמין ש``ביחד נוכל לעשות עולם טוב יותר`` אבל כנראה שזה רק אני. טוב...חאלס השתפכויות בתקווה שהעברתי מסר שיובן לעולם וסליחה תגל שנדחפתי...לא הצלחתי להתאפק. היו שלום אנשים...תהיו בריאים...ותחזיקו מעמד

שלום לך

מאחר ואתה לא יודע מה בדיוק קרה, אז תשים לב למה שאתה כותב.. בנות שאינן קבועות בפורום, פעם ראשונה פגעו בה.. אנחנו פה בפורום, קשה לנו מאד גם ככה עם מה שקורה והאשמות כאלה פוגעות עוד יותר.. בבקשה, קצת תשומת לב, קשה במיוחד ביום זה ביקורת, כולנו פגיעות מאד. ניב

ניב...

בגלל שלא ראיתי לא תקפתי אף אחד אישית ואם יש ``אנשים רעים באמצע הדרך`` שגרמו למה שגרמו בלי שיעשו להם איזה לינץ` קטן אז כנראה שלא טעיתי בעניין החברות. בכל מקרה אני מציע שתתעלי את הכעס והתסכול שלך למקומות אחרים ובמקום ולתקוף סברס מסכן (את תנסי להבין) למקומות שמחים יותר. ועוד דבר... כחברות טובות או כאלה שחושבן שהן כאלה תעזבו אותה...תנו לה את השקט שלה ואוליי יתמזל מזלו של הפורום והיא תתחרט או לפחות תשאר בנוף הסביבתי. ו...לא הייתה לי כל כוונה לפגוע, להרגיז ושאר ירקות אם זה קרה הריי זו טעות וביננו...אין לי בעיה שתשנאו אותי רק תאהבו אותה ותעריכו אותה הראשון לקישון סוף,

תרנגולת

New member
חח.. אהבל ומתוק..

אתה אומר במכתב הראשון ``קשה לי להאמין שבן אדם מסוגל לפגוע במישהו אפילו בטעות`` אח``כ אתה כותב: ``לא הייתה לי כל כוונה לפגוע, להרגיז ושאר ירקות אם זה קרה הריי זו טעות`` האם אינך בן אדם ? (אולי גם אתה יצור כמוני? פרה חזירה וכו` ביחד..?) עכשיו.. כולם מעריכים את תגל- כפי שאתה כבר רואה.. כמה אהבה מרעיפים עליה.. ולכן אין שום סיבה שתשניא אותך עלינו- לטובת המטרה הזאת, שכולם יאהבו את תגל.. אתה רואה שאין סיבה לכך. כולם אוהבים ומעריכים אותה- ואלה שלא, אלה שפגעו בה, אלו בנות שלא מכירות אותה.. לא חברות שלה ככל הנראה. ותזהר.. ותתערב כשיהיה לך מושג (תחזור אחורה בהודעות). ו.. מותר לך ``להדחף``- הרי הפורום הזה הוא גם שלך. בוקר טוב ויום טוב. --<-{@ ואם הייתי עוקצנית מעט, אין בזה שום כוונה לפגוע, סתם דרך להבהיר את הנקודות שלי.

שלום לך

עם כל המצב, אני מנסה להגן על הבנות שלי מעוד פגיעות.. גם ככה אתמול הן היו פגועות, אז גם אשמה, לא לעניין בעיני.. אתה לא היית היחיד והגבתי לא בשבילי אלא בשביל הבנות.. זה לא נבע מכעס או תסכול, תקרא מה כתבת ותבין שבאותו זמן, עבור הבנות זה היה נשמע מאד רע.. כולנו במצב קשה ואשמח אם אנשים לא יוסיפו על זה, אתה לא פנית לבנות שפגעו בתגל, בנות מבחוץ, אלא היתה לך מן כותרת כללית שכזו.. שים לב לזה בבקשה. ניב

blue love

New member
הראשון לקישון...

איש...ערב טוב.. אני מחזק כל מילה ומילה שאמרת כאן!!! לא יארך היום שאותן בנות שגרמו לתגל לפרוש מכאן...יגלו מה הן הפסידו! ואני מדגיש....אותן בנות שבדרך כלל לא גולשות כאן הן אלה שגרמו למה שקרה.... אתה אולי מכיר את תגל הכרות שיטחית בלבד...ולמרות זאת גילית את מה שטמון בבחורה המקסימה הזאת..אני מכיר אותה קצת יותר מקרוב ואני יכול רק לחזק את דברייך ולאמר שמה שהיא עשתה כאן בפורום..אף אחד לא עשה אי פעם ..ויעידו כל המלאכיות שנמצאות כאן... ערב טוב..לילה טוב... blue

למעלה