תראו! לא מצאתי למה להתחפש.. ולבוא רגיל זה ממש באסה רצינית... אז זאת התוצאה!
C CabriA New member 16/3/03 #1 תראו! לא מצאתי למה להתחפש.. ולבוא רגיל זה ממש באסה רצינית... אז זאת התוצאה!
T ThE siLenT WomEn New member 16/3/03 #2 זה יצא ממש גדול! חח כמה שאני מנסה לצייר את זה נורמלי לא הולך לי!
C CabriA New member 17/3/03 #3 תודה! ../images/Emo13.gif התגובה הכי מצחיקה שקיבלתי על זה "מה אתה פריק?!" מאיזה אחד שאני מכיר מביצפר אחר... פחחחחחח וגם הוספתי לזה על הלחיים בצד אחד D ובשני T אבל זה פחות משמעותי.
תודה! ../images/Emo13.gif התגובה הכי מצחיקה שקיבלתי על זה "מה אתה פריק?!" מאיזה אחד שאני מכיר מביצפר אחר... פחחחחחח וגם הוספתי לזה על הלחיים בצד אחד D ובשני T אבל זה פחות משמעותי.
N NiGa New member 17/3/03 #4 "מה אתה פריק?" ../images/Emo6.gif תגובה חמודה מאוד! וגם כל הכבוד על הציור
C CabriA New member 17/3/03 #5 חחח והכי מצחיק זה מי שאמר לי את זה שניסה להיות ראפר ולהתלבש כמו ראפר! סיפק כמה רגעי צחוק!
E EROTOMANIA New member 18/3/03 #8 ......... פאק, אתה מזכיר לי את האקס שלי.. אני גם רוצה להתחפש.......
R RevitallicA New member 18/3/03 #10 וכשבאתי לקרוא לך לא התייחסת אליי../images/Emo70.gif וחשבתי שת'סנוב או כועס עליי...אבל אז שין אמרה לי שת'פשוט לא מרגיש טוב... זה היה כזה מתאים למש'ו שמיה הייתה עושה אתם יודעים שיש למורדים פורום פה בתפוז
וכשבאתי לקרוא לך לא התייחסת אליי../images/Emo70.gif וחשבתי שת'סנוב או כועס עליי...אבל אז שין אמרה לי שת'פשוט לא מרגיש טוב... זה היה כזה מתאים למש'ו שמיה הייתה עושה אתם יודעים שיש למורדים פורום פה בתפוז
C coka New member 19/3/03 #11 איזה צבע העיניים שלך? סתם הסתקרנתי כי זה לא ברור... ירוק-חום? בכל אופן, יצא לך ממש יפה ומדויק=)
C CabriA New member 19/3/03 #12 תודה! כל המחמאות לאמא שלי! והעיניים שלי.. שנייה אני ילך לבדוק. חום בהיר כזה... משהו בסגנון...