תראו תראו
M M a D C o W New member 28/9/02 #2 אוי לאאאאא.... זה אומר שאחותי הקטנה הבלונדה (הטבעית) היא זן נכחד? גמני הייתי פעם בלונדינית... אבל הבלונד שלי נעלם לטובת שטני... צריך לנקוט בפעולות להצלת הבלונדינים והבלודיניות!
אוי לאאאאא.... זה אומר שאחותי הקטנה הבלונדה (הטבעית) היא זן נכחד? גמני הייתי פעם בלונדינית... אבל הבלונד שלי נעלם לטובת שטני... צריך לנקוט בפעולות להצלת הבלונדינים והבלודיניות!
L liorlord New member 28/9/02 #3 Oh MY DEAR GOD שמישהו יציל אותם! ופרה משוגעת, יש סיכויים גדולים שלאחותך גם בסוף לא ישאר בלונד, כמו שלך לא נשאר. אממ, רק היום ראיתי תינוקת בלונדינית.
Oh MY DEAR GOD שמישהו יציל אותם! ופרה משוגעת, יש סיכויים גדולים שלאחותך גם בסוף לא ישאר בלונד, כמו שלך לא נשאר. אממ, רק היום ראיתי תינוקת בלונדינית.
S SHIRA2811 New member 28/9/02 #4 חחחח ../images/Emo6.gif כאילו שעכשיו יש עודף בבלונדינים טבעיים... אז לא נורא, ימשיכו לחמצן...
S swirrrly New member 28/9/02 #5 ../images/Emo4.gif זה באמת עצוב ../images/Emo118.gif ואני מתכוונת ברצינות! באמת!
מ מ כ ו ש פ ת New member 28/9/02 #6 לאאאאאאא זה לאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif אני שונאת בלונדיניות!!!!!!!!!!!! איזה כיף, החלום שלי התגשם
לאאאאאאא זה לאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif אני שונאת בלונדיניות!!!!!!!!!!!! איזה כיף, החלום שלי התגשם