תראו

dafnaleh

New member
תראו

זאת ההזמנה שלי לחתונה. כלומר, צד אחד שלה. אחרי שהופכים את הכרטיס כמובן כתוב "דפנה וארז מתחתנים" וכל שאר הדברים.

dafnaleh

New member
לא, למה?

שנינו אוהבים גם את הביטלס וגם את מונטי פיית'ון. כמעט וקבענו שהתאריך יהיה ה-25 בספטמבר, אבל למרבה המזל החלטנו שלא. אני חושבת שלא הייתי מגיעה לחתונה של עצמי כדי להגיע להופעה של פול מקרטני. למרות שבטח יהיה סתם חרא.

gaspode

New member
שקר וכזב!

כתוב "ארז ודפנה מתחתנים" :p אתם הולכים להופעה של פול מקרטני! בטח יהיה דווקא מדהים. דווקא!

dafnaleh

New member
את לא באה?

בטח נראה אותו בגודל של אגוז קשיו, במקרה הטוב, ויהיו המון אנשים. כלומר, המון.

dafnaleh

New member
כי תראה, 5 באוקטובר מגניב הרבה יותר

חוץ מזה שאני סטודנטית ואין זמן פנוי מנובמבר עד ספטמבר.

trillian

New member
איזו הזמנה מדהימה!

ההזמנה הכי מלאת השראה שראיתי במשך כל חיי. ללא ספק, הפעם הראשונה שממש חייכתי וצחקתי למראה הזמנה לחתונה. איזכיף! אני מאושרת :)

dafnaleh

New member
זה אומר שהיא הגיעה אליך?

תודה :) נאלצנו להשלים עם העובדה שבערך 20 אחוזים מהמוזמנים בכלל יבינו אותה. אבל זה שווה את זה כשרואים תגובות כמו שלך!

trillian

New member
בהחלט :)

דרוש כנראה הרבה אומץ בשביל זה. אבל לעזאזל, זה אתם אלה שמתחתנים. מגיע לכם.

dafnaleh

New member
לא כזה הרבה אומץ,

אז יש כמה אנשים בגיל העמידה באיזור הקריות שמרימים גבה ברגעים אלו, למי אכפת.

Skyller

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אחלה של הזמנה, אהבתי את השילוב. זה בסדר, גם אני השלמתי עם זה שאני לא אלך לראות את פול מקרטני בישראל... אל מה זה משנה, את מתחתנת!!!!!!!!!!!!!!!!!

dafnaleh

New member
לא לא

אני כן הולכת להופעה של פול מקרטני, היא תהיה 10 ימים לפני החתונה. ותודה! למה לא תלכי להופעה?

Skyller

New member
אמממ... כי אני חיילת??

למי יש כסף? אני כבר באחד מהשלבים של ההשלמה (מה יש שם? כעס... עוד משהו עוד משהו... השלמה. אני איפשבו באמצע). יש לך חגיגה כפולה!

למעלה