תראו!

תראו!

תחת שילטון דמוקראטי (השיטה השליטה היום) קיימים שני אבות בלמים ואיזונים בסיסיים, והם הרשות המחוקקת ובית המשפט העליון. בכל המערכות הדמוקרטיות, תחת כינויים והגדרות שונים, זה ככה! עכשיו, בישראל, דורית בייניש נכנסה לנעליים של אהרון ברק, ואולמרט הוא ראש ממשלה - אין בעל הבית!!!!!! ואפשר לעשות מה שבא. אנחנו נמצאים לקראת עידן שחיתות אגריסיבית במיוחד של כל הגורמים כלפי כל הגורמים. ובסוף התמוטטות של החברה כולה. זהו מתגם של תמונה גלובלית. בכל העולם היום אנשים חלשים משמעותית נמצאים בראש הרשויות העקריות שאמורות לבלום ולווסת את ההתנהגות של כולם ולהתמודד עם האילוצים הנוראיים של תנאי אי וודאות. ברגע שהחברה תתמוטט אני בעד להוציא להורג את הדרג האקדמי הבכיר ואת נשאי המוסדות האקדמיים כולם.

משמרותי

New member
בני,האם גם ברוורמן

ושאר אקדמאים הלוחמים בשחיתות? ואללה סבור אני שמאיר לא היה מסכים אתך...

טוב, אולי הגזמתי

אבל להעמיד לדין על פשעים קשים נגד האנושות, ללא כל ספק! ואפשר להמיר הוצאה להורג בעבודות שירות לכל החיים. אולי אפילו עדיף.

כולל המרצה החביבה שלי מנוחה?

הבעיה העיקרית שלי עם החברה מהאקדמיה היא שהם תקועים קצת יותר מדי מתחת לאור של הפלורוסנטים, וזה לא בריא. הם לא ממש מלכלכים את הידיים, ושהם כן, לפעמים עדיף שישארו מתחת לאור של הלמפרה. מצד שני, באקדמיה יש עוד הרבה גחלים לוחשות שחבל לעשות עליהן כיבוי צופים. רק חבל שהגחלים הללו תקועות בתוך בור די מסריח.

למעלה