תראו

zaz0

New member
אני בעד להתנקש בו!

כמה שטויות שהיו בכתבה הזאת, זה פשוט נורא!! הגירסאות של הדיסק יותר טובות מההופעה??? הדיסק נפלא!! אבל בחייך! איך אפשר להשוות את זה להופעה??? לא ברורים במסרים שלהם? כדאי שהבחור יכין שיעורי בית פעם הבאה וילמד על להקה לפני שהוא מבקר אותה. האמת שאני אישית לצערי לא הייתי בזאפה אבל בסרטונים זה נראה נהדר!! אתם תותחים!! ואל תקשיבו למבקרים בשקל..

linkinrage

New member
שמע

אני הגבתי שם. אני חושב שזו זכותו של מבקר,לכתוב את ראות עיניו. זה שזה לא מוצא חן בעינינו? סבבה. ככה זה דמוקרטיה. אני בכל זאת חושב שהם אדירים ושהם צריכים להסב את תשומת הלב שלהם לדברים חיוביים ולא למבקרים כאלו אלא לקהל היותר תומך,למרות שאם יש אמת בדבריו אז צריך לקחת דברים וללמוד. למרות שנראה לי שלא :) עמרי,שלי,עידו,רון. אתם אדירים,תמשיכו לעשות מוזיקה שאנשים אוהבים,אני חושב שאתם אדירים ומגיע לכם את כל הקרדיט האפשרי :)

BOREKASS

New member
קבל חיזוק! ו..

חברה מותר לכותב להגיד מה שרוצה אבל יש עובדות- איזה להקה שומעים כל יום לפחות כמה פעמים את השירים שלהם?- התקווה 6. לאיזה הופעה באו ננסי ברנדס, ציפי שביט וצביקה פיק- התקווה 6. איזה להקה אוהבים ואין הופעה שלא מפוצצת עד 0 מקום- התקווה 6. אז שהכתב יכתוב מה שהוא רוצה, עובדות לא משקרות.

BOREKASS

New member
אחרי קראית הכתבה אני רואה חוסר רצינות בעשייתה

חברה רואים שהכתב באמת אבל באמת לא עשה "שיעורי בית" הוא אראה בכלל העדה לסגנון הרגאיי הזה: "הסגנון של "התקווה 6" נע בין רוטס רגאיי מסורתי עם קריצה לרגאיי מאפין האנרגטי, והמסר? ניסיתי להבין אך נותרתי אבוד ומבולבל בין "אם אפגוש את אלוהים" הסמי דתי לבין "קוקוריקו" הנונסנסי. ובכל זאת, אין ספק כי אלבום האולפן נשמע טוב יותר מהביצועים החיים בהופעה." לא הבין את המסר של קוקוריקו?! סבבה שישמע שוב אני בפעם הראשונה הבנתי ותמכתי מאז ומתמיד בגישה זו! כנ''ל לגבי אפגוש את אלוהים, שיר שכבש את הרדיו ומתחבר לכל הדתות לדעתי. והוא גם תרך לציין את העובדה שביקשו ממנו ניירות גלגול ילדות... נו באמת רואים שהוא חיפש בעיקר הבטים שלילים. גם הוא לדעתי זלזל בשיר יונה לבנה ובמטרה שלו........... באמת עלוב הביקורת שלו. רק דבר אחד הסכמתי איתו: "בטיימינג משונה, ניסו מיד לאחר מכן לשכנע את הנוכחים לקנות את הדיסק שהוצע למכירה במחיר מוזל לרגל הופעת ההשקה. " בוקר טוב ירושלים גאון הדור של העיתונות הלוא זהו "הופעת השקת האלבום החדש"?! נכון שזה באמת קצת התמסחרות אבל זה היה במחיר מוזל, הלהקה ככה מרוויחה כסף והתמיכה של הקהל בזה- אז מה רע לו בעובדה הזאת. חח צריך לתת לכתב על הכתבה ציון- 2, על המאמץ שבא ושיגיד תודה (חרוז).

linkinrage

New member
ת'אכלס

ציון 2...על זה שהוא ישב ות'כלס בזבז זמן מהחיים שלו על כתיבת שטויות חח :)

vigiman

New member
התקווה 6 פשוט צריכים להיות

blind to dem haterz כמו שקולי באדז שר. אפשר לראות אחרי כמה משפטים שהמבקר לא מבין כלום מהחים שלו.נכון שלכל אחד יש את הדעה שלו ויכול היה להיות מצב שהוא לא אוהב את המוזיקה אבל פה זה לא היה ככה -רואים שהוא סתם מנסה לקטול איפה שאין על מה וסתם לעשות את הביקורת שלו יותר "מענינת". הרבה תמיכה אהבה ופירגון לתקווה 6!

Drunken Brawler

New member
שחררו אתכם שטויות..

ואללה לא יודע מה הכתב ההוא אמר, והאמת גם לא הייתי בהופעה, אבל כשזה מגיע לתקווה, אין מה לדבר אבאל'ה...

למעלה