תראו היה לי משעמם בשיעור
C cha ching New member 20/11/02 #22 שתוק!! מר "די-להציף!-תכתבי-הודעה-אחת-ארוכה!-זה-משגע-לי-את-העיניים-ואת-השכל!-אני-לא-מסוגל-יותר!"
E EROTOMANIA New member 18/11/02 #5 זה יפה אבל... כמה את יכולה לטחון את פטרוצ´י הזה? חוצמזה, אם היית שמה צבע זה היה יותר יפה "היה לי משעמם בשיעור" .. חה חה חה, אני לא למדתי היום אלא אם כן אתם מחשיבים 45 דקות במכונית (אני על ההגה כמובן) באמצע הכביש והקלדת עמוד על מים כ"למידה".
זה יפה אבל... כמה את יכולה לטחון את פטרוצ´י הזה? חוצמזה, אם היית שמה צבע זה היה יותר יפה "היה לי משעמם בשיעור" .. חה חה חה, אני לא למדתי היום אלא אם כן אתם מחשיבים 45 דקות במכונית (אני על ההגה כמובן) באמצע הכביש והקלדת עמוד על מים כ"למידה".
C cha ching New member 18/11/02 #8 אני מבקשת! 1) הוא אליל! (אלילים לא משתנים ואפשר לטחון אותם שנים על גבי שנים!) 2) זה קראם!! זה לא נעשה בצבעים! חצופה!
אני מבקשת! 1) הוא אליל! (אלילים לא משתנים ואפשר לטחון אותם שנים על גבי שנים!) 2) זה קראם!! זה לא נעשה בצבעים! חצופה!
E electricGirl New member 18/11/02 #4 אחח איפה הימים של השיעורים המשעממים והקשקושים על השולחנות.... אבל מה....אני קמה כל יום ב 1 ואתם 7 נה נה בננה!!!
אחח איפה הימים של השיעורים המשעממים והקשקושים על השולחנות.... אבל מה....אני קמה כל יום ב 1 ואתם 7 נה נה בננה!!!
E EROTOMANIA New member 18/11/02 #6 אהמ .. לא כולנו קמים ב7 כל יום... בימי בי"ס אני צריכה לקום ב5 וחצי. האוטובוס המסריח מגיע ב6 וחצי. אני מתחילה ללמוד ב7:25... NAUSET SUCKS
אהמ .. לא כולנו קמים ב7 כל יום... בימי בי"ס אני צריכה לקום ב5 וחצי. האוטובוס המסריח מגיע ב6 וחצי. אני מתחילה ללמוד ב7:25... NAUSET SUCKS