תראו תראו אני נכנסת לבית של חברה (השם שמור במערכת, אבל הלהקה כבר מכירה אותה) ומה אני רואה על הקיר?!
ו וסטרייך New member 4/7/06 #1 תראו תראו אני נכנסת לבית של חברה (השם שמור במערכת, אבל הלהקה כבר מכירה אותה) ומה אני רואה על הקיר?!
ג גמבה לשלטון New member 4/7/06 #2 ../images/Emo99.gif../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif וואי ממש יפה!.. גם אני רוצה נ.ב מזההההההההה? איך התמלא כל הפורום אני לא מצליחה לעקוב!!! אוף איתכם תחכו לי.
../images/Emo99.gif../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif וואי ממש יפה!.. גם אני רוצה נ.ב מזההההההההה? איך התמלא כל הפורום אני לא מצליחה לעקוב!!! אוף איתכם תחכו לי.
ג גמבה לשלטון New member 5/7/06 #28 שו מוצש?../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif מה יש מה יש מה יש? שתפי אותי! אני לא עוקבת!
E eladi88 New member 5/7/06 #29 יש הופעה../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif חוף מי עדן שעה 19:30 במסגרת שידורי המונדיאל של ערוץ 10
יש הופעה../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif חוף מי עדן שעה 19:30 במסגרת שידורי המונדיאל של ערוץ 10
ג גמבה לשלטון New member 6/7/06 #30 כה ראיתי^^../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif אורררררררר אבל יום ראשון יותר חשוב לי!! נראה לי אני אבוא לשניהמוס! חינם זה כיף~ D:
כה ראיתי^^../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif אורררררררר אבל יום ראשון יותר חשוב לי!! נראה לי אני אבוא לשניהמוס! חינם זה כיף~ D:
E eladi88 New member 5/7/06 #6 לכי על../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif בית הבובות... או על שיר בעיפרון... או על מדפים... או על כי אם לא אז בשביל מה?... או על למעני... או על לא איתה... נו לא חסר!!!!
לכי על../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif בית הבובות... או על שיר בעיפרון... או על מדפים... או על כי אם לא אז בשביל מה?... או על למעני... או על לא איתה... נו לא חסר!!!!
H hagarshtar New member 5/7/06 #8 לא חובה של הבובות,אבל..../images/Emo118.gif האופציות העדכניות הם: הציורים של יובל הנסיך הקטן עוד חוזר הניגון שיר עיפרון עכשיו טוב וכו'
לא חובה של הבובות,אבל..../images/Emo118.gif האופציות העדכניות הם: הציורים של יובל הנסיך הקטן עוד חוזר הניגון שיר עיפרון עכשיו טוב וכו'
א אוררררררר New member 5/7/06 #15 אופציות לא משהו, אני אומרת לכי על משהו קל כמו "אני לא מלך, אפילו לא בערך..סתם בחור שפשוט אוהב אותך.." ואלעד ימשיך לך
אופציות לא משהו, אני אומרת לכי על משהו קל כמו "אני לא מלך, אפילו לא בערך..סתם בחור שפשוט אוהב אותך.." ואלעד ימשיך לך
E eladi88 New member 5/7/06 #19 חחחחחחחחחח שאני אמשיך?!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif דיברה המעריצה מס' 2 של רגב הוד! [המעריץ מס' 1 זה זה שהיה לפנינו ורקד כמו טמבל....חחחחח זה עם החולצה האדומה...שמסתבר שמעיין מכירה אותו]
חחחחחחחחחח שאני אמשיך?!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif דיברה המעריצה מס' 2 של רגב הוד! [המעריץ מס' 1 זה זה שהיה לפנינו ורקד כמו טמבל....חחחחח זה עם החולצה האדומה...שמסתבר שמעיין מכירה אותו]