תראו! תראו! יש סיבה.. אבלאמשנה.
N N o v o c a i n e New member 24/2/05 #10 בחיי רק פריקים מסוגלים לתקוע סיכת בטחון שם |מצביע על פקה וצוחק| פריקית! (אינני ג'יימס!)
N N o v o c a i n e New member 25/2/05 #14 אינני פריק - הינני טרו. אינני ג'יימס - הינני וינסנט. ואכן אני לובש שחור, זה הצבע השני הכי קשוח בעולם (הראשון הוא הצבע "אפל", הלא הוא "וורוד" בתרגום לשפת בני אנוש).
אינני פריק - הינני טרו. אינני ג'יימס - הינני וינסנט. ואכן אני לובש שחור, זה הצבע השני הכי קשוח בעולם (הראשון הוא הצבע "אפל", הלא הוא "וורוד" בתרגום לשפת בני אנוש).
N N o v o c a i n e New member 25/2/05 #16 החתימה שלך.... אני מצליח לקרוא אותה אבל אני צריך משקפיים. אני מצליח לקרוא אותה גם בלי המשקפיים! האהא! התאוריה שלך טועה!
החתימה שלך.... אני מצליח לקרוא אותה אבל אני צריך משקפיים. אני מצליח לקרוא אותה גם בלי המשקפיים! האהא! התאוריה שלך טועה!
ה האיש והשיערות New member 27/2/05 #18 אבל אם אתה מגיע למצב כזה ש.. אתה לא מצליח לקרוא אותה .. אז אתה בטוח צריך משקפיים! לפיכך.. התאוריה שלי נכונה חה חה!!
אבל אם אתה מגיע למצב כזה ש.. אתה לא מצליח לקרוא אותה .. אז אתה בטוח צריך משקפיים! לפיכך.. התאוריה שלי נכונה חה חה!!