תראו תראו.........

מאו יין

New member
תראו תראו.........

חחחחחחחחחחחחהההההההההההה מה שיש לנו בראש..............

מיקי 35

New member
חחחח... ../images/Emo6.gif

לגביי זה בטח נכון !!! חחחח... בוקר טוב לך מאו !!!!

@@

New member
ממש מדליק ../images/Emo62.gif

למרות שאני כבר מכירה את זה
מאו
מה שלומך יקירה שלי
אם הבנתי נכון, עופר עושה קצת בעיות, אולי הוא צריך איזה
בשביל להתאזן . איפה את בחג
בכל מקום שתהיי שיהיה לך חג נפלא
וקסום
אוהבת

מאו יין

New member
היי ריקי ../images/Emo24.gif

איזה כייף לראות אותך פה כל יום פתאום.... תמשיכי כך!!!!!!!!....... בטח שאת כבר מכירה את זה...הרי זה בראש שלך כל היום לצד כל ה
ות שאת מרוקנת בקצב...
עופר? בעיות?? ל´הההההההה לא יכול להיות.... תגידי לי,את מכירה זכר שלא עושה בעיות?
אם כן תכירי לי ,אני גם רוצה... סתאאאאאם את עופר אהובי לא אחליף לעולם והוא לא ממש עושה בעיות מיוחדות,רק כאלה שאין לי בעיה להתמודד איתן ולבד לתת לו
כמה כאלה שיעמידו אותו במקום.... אני אצלו בחג ולכן גם אהיה פה (אלא אם האחים שלו והוא עוד פעם ישתלטו על מר מחשב...) . שיהיה לך חג שמייח נהדר כייפי מלא
וגם
וגם
לגיוון...
מתה עליך את יודעת?? עוד פעם: איזה כייף שחזרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מיקי 35

New member
אני סוטה ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

מי שם את זה כאן ? לא שאני אבין... אני ??? זה כמו שכולם האשימו אותי על שיחת הסקס הארוכה שהיתה כאן, שאני בכלל לא השתתפתי בה כמעט...

ronen1981

New member
אתה אשם! ../images/Emo88.gif

. אבל ברצינות אין מה לעשות לבנות האלה כל מה שיש להם בראש זה סקס רק שהם מתוחכמות הם מדברות על סקס באופן עדיף מאשימות אתנו שאננחו מדברים על סקס וכך מדברות בעצמן על סקס.

black ross

New member
ממש מדליק ../images/Emo106.gif

למרות שלא הצלחתי לקרוא את מה שכתבת ...... את התמונה ראיתי בברור..... ולכל הגברים ה"תמימים" שלנו ....... מאו אולי פירסמה את התמונה הזו בפורום אבל מי צייר אותה? אני מוכנה לחתום שזה גבר
רק אתם מסתובבים עם מחשבות כאלה כל היום .... תראו לאיזה מצב היגעתם ...... הדבר היחידי היצא לכם טוב מהמחשבות האלו זה שהיצלחתם סוף סוף לפתח..... דימיון

מיקי 35

New member
יווו... היא מתחילה איתי !!! ../images/Emo88.gif

אז ככה נשים יקרות... נכון... אנחנו חושבים המון על סקס... זה חלק מהיותנו גברים... אבללללל... מניסיוני הלא קטן נוכחתי לדעת שנשים חושבות על סקס לא פחות מאיתנו, רק שקצת... אחרת... אז נא לא להיתמם... מי שצייר את התמונה יכול להיות בשקט בשקט גם אישה !! חוץ מזה... אין הוכחה חותכת מזה... תעשו חיפוש בפורום על המילה סקס... רוב המדברות על זה הן נשים !!! אני חותם על זה !!!

black ross

New member
ממש לא נכון אבל.......

שוב אני נאלצת להיתפשר ......... אתם כל הזמן חושבים על זה חולמים על זה מפנטזים על זה ...... מתעסקים בזה בראש בכל שעות היממה ......... ואנחנו עושות את זה .....
הדימיון זה אחלה של דבר אבל המציאות עולה על כל דימיון

מיקי 35

New member
את יודעת... הדימיון...

רק משפר את הביצועים בשטח... כי כבר בוצע תירגול מראש... חחחחחח

black ross

New member
סליחה אבל לא התכוונת ל.....

תרגול מראש= לתרגול בראש..........
וואי אני ממש מצחיקה היום לא?

מיקי 35

New member
לא...

התכוונתי לתירגול מראש... זה מזכיר לי בדיחה של וודי אלן (שאני לא ממש אוהב...) אחרי שהוא שוכב עם מישהי... היא אומרת לו... "אתה מאהב נפלא"... ואז הוא עונה... "זה כי אני מתרגל המון בעצמי"... חחחחחחחח...

black ross

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

בדיחה ענקית ......... אבל זה לא ממש בדיחה בשבילו ........ ראית איך הוא נראה ? בשבילו זאת המציאות ....
אני לא יכולה לסבול את השחיפיות שלו ...........

מאו יין

New member
פפפפחחחחחחחחההההההה

גדוללל.יש לו אחלא בדיחות ו..........זהו!! אני לא יכולה לסבול את הנויירוטיות שלו....ואת הקול הציפציפי...

מאו יין

New member
מייייקייייייי

ואני פירסמתי תמונה של התרגול שלכם... בגלל זה "בשטח" אתם זקוקים להרבה עזרה והכוונה??? (מהמילה לכוון...)

מיקי 35

New member
סלחי לי...

אנחנו לא אשמים שאלוהים ברא אתכם עם כלים חבויים עמוק שם בפנים... נכון... צריך הכוונה, אבל אנחנו מההה זההה שמחים ללמוד !!!

black ross

New member
תראי מאו........

כל אחד צריך להוציא קצת את הראש מה"ספרים" וליישם קצת מן החומר הנלמד בשטח ......
מיקי אנחנו יודעות שאתם ממממממהההההההה זזזזזזזהההההההה שמחים ללמוד

למעלה