תראו תראו

CarolineKinney

New member
תראו תראו

נכון שהוא כזה מתוק? למי שעדיין לי זיהה זה רנדי כשהיה קטן

סילביא

New member
פרנציפ!

אני מצאתי דרך לחנך אותך !!! על כל פעם שנזרקי מילה רעה עליו.. אני אשים תמונה שלו.. איך אני? אגב בוקר מצויין לכן

לולו15

New member
הרסת לי את הבוקר!

רינת4

New member
סילביא-זה בסדר...

תמשיכי לשים כמה תמונות של רנדי שבא לך. ואם אפשר, אז את יכולה לכלול בהם גם את גייל. ורנדי-היה כזה מתוק!!!!!

רינת4

New member
יאאאאאא!

איזו תמונה יפה.... זה מאחורי הקלעים? וד"א:לאף אחד לא איכפת שאני לא אהיה כאן שבוע?

ayaliar

Well-known member
נראה לי

שכולם כבר איבדו ספירה...מי פה, מי לא...מי בחו"ל...מי חזר תעשי חיים ואל תחשבי עלינו. אנחנו נהיה פה כשתחזרי

איזו תמונה יפה!

רנדי פשוט מתוק.... סילביא...תחנכי אותה ככה,אני אוהבת את הדרך! ורינת, לאן את נוסעת?

lolly1

New member
יוווווווו!!!!

פתאום רנדי נראה נורא (!)חמוד!!!!!!!!!! סילביא את פה?...

סילביא

New member
אני כאן!

כן התמונה צולמה מאחורי הקלעים...פיטר ורנדי חברים מאוד טובים והם נראין נהדר יחד אבל הכי נהדר נראה רנדי

lolly1

New member
התכוונתי לראשונה שכתבת

פרנציפ..... בואי לאייסי.....

nitZaPrayTion

New member
חשבתם פעם שיש סיכוי שרנדי ופיטר

יהיו ביחד??? זה יהיה חביב ביותר!! וחוצמזה מישו פו כבר אמר שהם חברים טובים.. (בעצם נראה לי שכל מי שבסדרה הם כאלה חברים טובים בייחד כל הזמן...)

lolly1

New member
כן..

היו פה ושם...רעיונות... אבל באמת כולם חברים..צוות עם הרבה כימיה אחד בין השני..ראו לדוגמא: גייל ורנדי...

רינת4

New member
מסכנים...

לא תעזבי אותם בשקט, הא? בקשר לפיטר ורנדי-הם באמת נראים חברים טובים. בתמונות שלהם ביחד הם תמיד מחובקים. אה, ורנדי וגייל- נראה לי שגייל לא כל כך אוהב להתראיין. האמת שהוא אמר את זה באחד הראיונות שלו. ותמיד כשהוא ורנדי יחד-הוא נראה רציני,ורנדי חייכן,וצוחק מדברים שגיל אומר-רק להסביר את קטע לחישה מלארי קינג... ואיה-תודה. אני אהנה. יהיה לי הרבה להשלים כשאני אחזור.

גם לי לא נראה שהוא אוהב להתראיין...

הוא גם לא יודע להתראיין טוב, הרבה פעמים יוצא לו לגמגמם בראיונות(קוליים) וחצי מהראיוןמתבזבז על זה שהוא חושב מה להגיד... והוא באמת תמיד רציני, ורנדי כזה תמיד מחייך..

birka

New member
שאלה חשובההההההההההההההההה

מאיפה התמונה הזו?????? כי זה נראה לי כמו הצגה שלמדנו עליה באנגלית (וראינו את הסרט)

למעלה