תראו תמונה של ג´ס תסתכלו איזה חמוד...
Y YaLdoNet 4 EveR New member 11/5/02 #5 לדעתי ההיפך.. כאילו, טוב, מיס תבל הוא לא, אבל יש לו משו ממש דורש חיבוקקקק בפנים שלו... *בוגדת בגילברט ( ) עם תמונה חושפנית של ג´ס* וחמוד? כאילו, זה ג´ססססססססס הריפלייס של דינ´וש!
לדעתי ההיפך.. כאילו, טוב, מיס תבל הוא לא, אבל יש לו משו ממש דורש חיבוקקקק בפנים שלו... *בוגדת בגילברט ( ) עם תמונה חושפנית של ג´ס* וחמוד? כאילו, זה ג´ססססססססס הריפלייס של דינ´וש!
Y YaLdoNet 4 EveR New member 11/5/02 #7 ../images/Emo46.gif על העז בלי הראש, כן כן! גילברט הוא עז. היופי בו, ובברט, זה שהם לא מתחייבים. נכון לשעה זו היום... גילברט שלי.
../images/Emo46.gif על העז בלי הראש, כן כן! גילברט הוא עז. היופי בו, ובברט, זה שהם לא מתחייבים. נכון לשעה זו היום... גילברט שלי.
D Death Wish New member 11/5/02 #8 וברט שליייייייייייייייייייייייייייי שלי ורק שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ברט הוא אהובי הנצחי!!!!!!!!!!!!!!!
וברט שליייייייייייייייייייייייייייי שלי ורק שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ברט הוא אהובי הנצחי!!!!!!!!!!!!!!!
Z z O e i New member 12/5/02 #9 מה פתאום שלך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ברט שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
D Death Wish New member 12/5/02 #10 לא נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!! i love Bert & Bert love me & only me!!!!!!!!!!
Z z O e i New member 12/5/02 #12 no way../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif the bert is mine../images/Emo70.gif
D Death Wish New member 12/5/02 #13 Hell No!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bert is mine and mine only!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! so...... DEAL WITH IT!
Hell No!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bert is mine and mine only!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! so...... DEAL WITH IT!
פ פינקילושה New member 12/5/02 #14 תריך לעשות כזה אייקון..|גילברט|.... |גילברט| ו - |ברט|..... והפורום גוסס
פ פינקילושה New member 13/5/02 #42 גילברט זה.... עז מעץ שנשאר מהחופה של לורליי ומקס.,, ורורי ולורליי נתנו לו שם - "גילברט".
ה החMודה New member 12/5/02 #11 החמודים האמיתיים../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif../images/Emo25.gif אולי תמצאי תמונה של דין וטריסטן ??
החמודים האמיתיים../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif../images/Emo25.gif אולי תמצאי תמונה של דין וטריסטן ??