תראו תמונה מהממת!!!!!

eden mclean

New member
תראו תמונה מהממת!!!!!

ולמה הפורום כל הזמן כ"כ יבש?? מה אני היחידה כאן שמנסה להחיות אותו?... זה נראה ככה!! שמתי לכן תמונה שתתעוררו קצת!!! חיחיחיחי!!

brians angel

New member
תראי,

אני כאן כבר הרבה זמן... בנות באות ובנות הולכות.. וכל פעם יש קטעים שהפורום ער, ולפעמים הוא ישן.. אין מה לעשות.. ותאמיני לי- שירשורי תמונות לא יעזרו.. רק יעצבנו..!

eden mclean

New member
תראי,

אני לא שמה את התמונות המהממות האלו רק כדי שיידברו.. אחד עם השני זה גם בשביל שהייה יפה כאן!!! שמת
... כל פעם שאני משחילה מילה מהפה, בנות מעירות זה ממש מעליב
כבר....... ואת צריכה להגיד לי תודה על זה שאני שמה תמונות... אני רק שמה את התמונות שהייה נחמד... ולא נראה לי שהבנות כאן ייתעצבנו רק בגלל השירשור... הם דפקא יישמחו... הרי אלו הבקסטריט!!!!!
את לא מבינה.. אני לא אומרת משהו נגדי אלייך.. פשוט יש כאן הרבה בנות שכל הזמן מתלוננות על מה שאני עושה... ואני רק עושה את זה שהייה נחמד יותר.. כל הזמןעושים לי את זה... כמה אפשר לשבת בשקט?.... אז זה רק בגלל זה..!!!

brians angel

New member
תקשיבי שנייה.

שימי תמונות, סבבה... אבל לא להגזים.. ולא לפתוח כל פעם שרשור חדש.. כל פעם תמשיכי את הישן שלך.. ואני צריכה להגיד תודה? לא נראה לי..
אני שונאת שירשורי תמונות..! נמאסו עליי כל השרשורים האלה..! הם סתם תופסים מקום.. ובמיוחד עם זה תמונות ישנות שכבר יש לי..
ותפסיקי גם לשאול כל שנייה למי יש מסנג´ר! למי שיש ורוצה להביא לך- תכתוב...!

eden mclean

New member
שני.... טוב.... אל תכעסי...

אני מצטערת לא ידעתי שאת עד כדי כך לא אוהבת שירשורים, אבל למה?? אז בואי לא נריב.. טוב..? אין לי כוח לזה!.... חוץ מזה: מה זה כ"כ משנה לך אם אני אומרת למישהי להיכנס למסנג´ר .. אם את לא רוצה אז אל תעני או תיכנסי...

eden mclean

New member
אני רק עושה את זה כדי לרענן קצת

את הפורום.... אז בואי שזה שלא יפריד בינינו!!חיחיחיחיחחח
.... זה בשבילך:
.... או.קיי ביי ביי!!

Nicks Wife

New member
תמונות של בקסטריט -

לאאאאא יכולות לעצבן
ודרך אגב - גם אני חיה אבל אין לי על מה להגיב!!! דברו איתי אנשים!!!!!!!!!!! מה קורה איתכן הכל ס22?

Nicks Wife

New member
לעדן ושנייייייי

היי למה לריב?? תהיו חברות!
ושני - מה שרשמת לעדן מאוד מעליב, אם משעמם לה והיא רוצה לדבר עם מישהי במסנג´ר שתדבר , לך מה אכפת? את לא רוצה אל תיכנסי! אין צורך לריב על כאלה שטויות!!
ובאמת יבש פה סוףףףףףףף הדרך!!!!!!!!!! נמאס...!

eden mclean

New member
תודה !! ושני.. אני באמת לא חושבת

שאנחנו צריכות לריב על שטויות....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה