תראו מתי קמתי!!!

AviHayun

New member
תראו מתי קמתי!!!

בוקר טוב אנשי בניון, בישראל ובכל רחבי העולם! שיהיה לכולכם יום נהדר ומקסים, גלה - תפסיקי להתלונן כבר... סתם..:))

ezraz

New member
בוקר טוב גם לך אבי

אני מבקש להגן על גאלה. אתה יודע מה זה להיות בהריון כשבחוץ 30 מעלות? אז זהו שגם אני לא אבל אני יכול רק לנחש. נרגעת עם הנושא של גידי גוב אני מקווה.

AviHayun

New member
צחקתי איתה, נקווה שהיא לא תרביץ לי.

בוקר מעולה גם לך... נרגעתי, עד שהזכרת לי את גידי גוב בשנית...

ezraz

New member
נחליף נושא לפני שירביצו לנו

תגיד מה זה אתה קם בשעה כזאת? בתור אחד שמשכים קום אני מעביר מחאה רשמית על כך למנהל הפורום שנראה לי שבעצמו עדיין ישן. טוב חולה המסכן. למה לא ראיתי אותך בהופעה בי-ם? היית בסוף ההופעה ליד הבמה עם נחום וכולם?

AviHayun

New member
בטח שהייתי בהופעה...

אפילו הצטלמתי עם המלאך... לא סתם אני אומר מלאך. כל התמונות שהיו במצלמה נשרפו, ורק שתי תמונות יצאו, שלי עם עמיר!

AviHayun

New member
אף אחד לא ראה אותי...

כי עוד לא הזדהתי כ"אבי מהפורום". רק אלינור מכירה אותי... עמדתי ליד כל החברה מהפורום, אבל הייתי בקריזה ולא רציתי שכולם יכירו אותי עצבני, אלא כרגוע יותר... אתמול קניתי כרטיס, בודד בינתיים, לצוותא. הפעם אני קונה גם מצלמה לפני ההופעה, כדי שלא יהיו תקלות...

סאלי 22

New member
בא לבד???

כל כך קשה למצוא אנשים שיבואו להופעה של עמיר??? אני קניתי היום 2 כרטיסים למרות שאין לי מושג אם מי אני הולכת... חברות שלי לא הכי מסמפטות את עמיר והן לא רוצות לבוא איתי להופעה כי הן אומרות שבכך הן נותנות יד ל"מחלה" שלי והיא עמיר... איזה שורה קנית?

ezraz

New member
סאלי אם זה מעודד אותך אז אני

כמו תמיד, אני קניתי 4 כרטיסים בלי לדעת מי יבוא איתי, אבל תמיד בסוף אני נשאר עם מחסור בכרטיסים. תמיד יש ביקוש.

gala21

New member
דירבלק אבי..

אני אתלונן כאוות נפשי . שמעת??? זה עושה לי טוב ...:) איזה מותק שאתה איתנו ..

AviHayun

New member
תעשי מה שעושה לך טוב...

שמת קפוצ'ינו אחד על האש? ובלי קוראסון, אני שומר על פיגורה...

Nahoum

New member
בוקר טוב לכולכם..

המשך יום נעים, תרגישו טוב. ברוך הבא לאבי, שחזר אלינו לאחר מסע ארוך של עסקים
יום טוב לכולכם.

בוקר טוב לכולם, אני מזמינה ...

שחור עם חלב 1 סוכר היי גאלה - איך המרגש ? את הקוראסון של אבי להעביר אליי יש מקום ... נו, ראיתם את התמונה של הקטנה עם עמיר , יפה! מה קורה לגבי ההופעות אחרי ה- 30/9 מי מצטרף ואיזה הכי ממולץ? לי נראה פסטיבל ה"תמר" גם על שמי וגם מיכה הגדול יהיה עם ארכדי הענק...

Nahoum

New member
אחרי ההופעה ב30.9 יש עוד אחת

בגני התקווה ה2/10. במקור הופעה שנדחתה. פסטיבל התמר נשמע אחלה. מה את אומרת? בכלל - מה אתם אומרים על פסטיבל התמר? מומלץ בחום לפי דעתי. תרשמו תגובות.

נראה מאוד ואני אהיה שם... אז קדימה

לכל המתלבטים זה יופי להיות שם תשאלו את עזרא...

Nahoum

New member
בצוותא?

בצוואת הייתי בהופעה האחרונה ונדהמתי!! ככה קהל צריך להיות - תל אביבים קבלו פירגון. ירושלים - איי ירושלים..
ביעסתם אותי רצח. אפילו בללכת לשם שיצאו מילים מהפה שלי אחת מלפני סימנה לי "שש.."
בצת"א נחפה על כל זה. אני מבטיח.

Nahoum

New member
../images/Emo13.gif מה אתם אומרים על הפסטיבל? ../images/Emo13.gif

מי הולך?

Nahoum

New member
רשום הכל באתר.

כנסי לאתר לעמוד "לוח הופעות" ורדי למטה.

למעלה