תראו משו....

sivanick

New member
תראו משו....

זו תמונה של פאריס מה-31.7 אחרי שהיא כביכול "קיבלה מכות" ופלא ופלא אין סימנים על הגוף שלה..איזו ילדה אחת שהיא לא מעריצה של ניק ולא מעריצה של פאריס הביאה קישור לתמונה הזו באיזה אתר..אני כבר לא יודעת מה לחשוב..הבחורה הזאת מסוגלת לכל אז כבר אי אפשר לדעתתתת!!! שימו לב השפתיים שלה כבר לא נפוחות (והן היו ממש נפוחות) ואין לה סימנים על הידיים(והיה לה המוןן)

BShenB

New member
זהו כבר אמרנו שהיא דפוקה../images/Emo70.gif

אבל לא יודעת אולי זאת תמונה של אותו יום אבל לפני או... אין לי שמץ...
וגם אני כבר לא יודעת מה לחשוב... הבחורה חמז'ה עם תעודות
וחוץ מזה גם אם היא קיבלה מכות וגם אם לא.... אני עדיין לא סובלת אותה... ובגודרי אם היא לא קיבלה מכות - אז חבל
!
!
!
!

NarihS

New member
היא סתם זונה מפגרת בכל מקרה..

לא צריך להתייחס לשום דבר שהיא אומרת.. (שני סורי שוב על הקללות נא לא למחוק
)

sivanick

New member
שנהב זה אחרי שהיא "קיבלה מכות"

זה איזה אירוע שהתקיים למשפחת הילטון וידוע באיזה תאריך הוא(31.7) אתמול היה את הפרק הראשון של החיים הפשוטים 2 איזה מצחיק היה פאריס נפלה מהסוס איזו הצגה היא עשתה חע חע היה מה זה מצחיק היה כיף לראות אותה נופלת

BShenB

New member
חחחחח ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אהה טוב אז היא חתיכת כלבההההההההה

BShenB

New member
כן כנראה ....../images/Emo12.gif

אבל הראו ב-E שאחותה בודקת לה ת'פצעים אז גם זה היה שקר
... אוף לא יודעת פאריס הזאת מוציאה אותי מדעתי

Miss Kitty

New member
נפלאות האיפור?..

לא ראיתי צילומים עם המכות בערוץ E, ככה שאין לי מושג איך היא נראתה, אבל אולי היא כיסתה את זה בפודרה או במה שמשתמשים? וכל הפרשה של המכות קרתה שבוע שעבר.. יכול להיות שהשפתיים (ששוב, אני לא יודעת כמה הן היו נפוחות) הספיקו לחזור למידות הנורמליות שלהן.. בכלל, לא נראה לי שזה כזה טוב שאנחנו ממשיכות לדבר על הנושא הזה.. אם פאריס לא רוצה להגיש תלונה נגד מי שעשה את זה, למה שאנחנו נמשיך להתעניין בזה?..

תראו!

אמ......... אני בכלל לא מאמינה שניק הרביץ לפריס.. אבל תראו תמונה שראית באיזה אתר.... טוב. אני מנסה לעלות תתמונה ואני לא מצליחה! אבל יש תמונה שלה.. עם סימנים על העין.. ועל היד.

sivanick

New member
למה היא נזכרה להתאפר ולהסתיר

את זה רק עכשיו?! והתמונה הזאת משבוע שעבר מיום שבת או שישי אז ככה שהמכות היו טריות עדיין ולא יכול להיות שהן החלימו כ"כ מהר..

למעלה