ואני הכרתי אותו לפניכם <יתרונות של לוין עמוס.. - לי יש MTV איטלקי ולכם לא>
T TziMHoNoa New member 16/11/04 #30 ואני הכרתי אותו לפניכם../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif <יתרונות של לוין עמוס.. - לי יש MTV איטלקי ולכם לא >
ואני הכרתי אותו לפניכם../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif <יתרונות של לוין עמוס.. - לי יש MTV איטלקי ולכם לא >
S slallum New member 16/11/04 #31 את The Reason או את הובסטאנק? את The Reason אני מאמין שאת באמת הכרת לפני, אבל את הובסטנק הכרתי לפני איזה שנה וחצי או יותר =]
את The Reason או את הובסטאנק? את The Reason אני מאמין שאת באמת הכרת לפני, אבל את הובסטנק הכרתי לפני איזה שנה וחצי או יותר =]
א אמבריי לנצח New member 17/11/04 #33 ../images/Emo45.gifעופר כבר יודע את דעתי בנושאהשיר חח במבי אתה קולט ששקד רצה לשלוח לי אותו אתמול
S slallum New member 17/11/04 #34 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שקדדד יא קיטשי אחד תשמע מוזיקה טובה בנאדם אבל אתה בדרך הנכונה, ראפסודי זה אחלה
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שקדדד יא קיטשי אחד תשמע מוזיקה טובה בנאדם אבל אתה בדרך הנכונה, ראפסודי זה אחלה
Y YaEloNeT New member 14/11/04 #12 ../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif לי יש את המקורי היישר מאנגליה *מוציאה לשון* נה נה בננה שוקולד בננה *מנופפת בידיים על האוזניים כמו הילדים הקטנים* ואתם צריכים להוריד אותו ולבזבז מקום על המחשב *צחוק זדוני*
../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif לי יש את המקורי היישר מאנגליה *מוציאה לשון* נה נה בננה שוקולד בננה *מנופפת בידיים על האוזניים כמו הילדים הקטנים* ואתם צריכים להוריד אותו ולבזבז מקום על המחשב *צחוק זדוני*
T TziMHoNoa New member 16/11/04 #28 מי שלא נו../images/Emo9.gif תפוז לא מוכן להכניס לי עוד 3 מילים ;[ <ולשאלתך - מי שלא שם - לא קיים >