תראו משהו תמונות שבחיים לא ראיתי
M Mandyִ New member 15/3/03 #2 ../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifתמונות חדשות!../images/Emo41.gif כנסו לורן- אני ראיתי את התמונה הזאת דווקא.. אוקיי! כאן, ג'ניפר עוזבת את הבית של המאמן האישי שלה, ונפגשת במקרה עם סילבסטר סטאלון...
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifתמונות חדשות!../images/Emo41.gif כנסו לורן- אני ראיתי את התמונה הזאת דווקא.. אוקיי! כאן, ג'ניפר עוזבת את הבית של המאמן האישי שלה, ונפגשת במקרה עם סילבסטר סטאלון...
M Mandyִ New member 15/3/03 #3 ../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifחיבוק ידידותי../images/Emo24.gif עם סילבסטר סטאלון...
M Mandyִ New member 15/3/03 #5 ../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifפעם אחרת כשהיא הייתה אצל המאמן האישי...
M Mandyִ New member 15/3/03 #6 ../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifתמונות מאתמול.. ג'ניפר עשתה שופינג בבוורלי הילס (כנראה לפני הצ'אט ב MSN)
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifתמונות מאתמול.. ג'ניפר עשתה שופינג בבוורלי הילס (כנראה לפני הצ'אט ב MSN)
M Mandyִ New member 15/3/03 #8 ../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifשימו לב לשקית...ג'ניפר קונה בבארניז...
M Mandyִ New member 15/3/03 #9 ../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifמי אמר ש ג'ניפר נוסעת רק עם נהגים אישיים?.. משהו אחד לא מסתדר לי- אם הצ'אט היה בניו יורק, איך היא כאן בבוורלי הילס? אולי אני מתבלבלת עם השעות..
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifמי אמר ש ג'ניפר נוסעת רק עם נהגים אישיים?.. משהו אחד לא מסתדר לי- אם הצ'אט היה בניו יורק, איך היא כאן בבוורלי הילס? אולי אני מתבלבלת עם השעות..
M Mandyִ New member 15/3/03 #10 ../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifעוד תמונה, אבל אני לא יודעת אם זה מהצ'אט אתמול או לא, כי באתר של בלה לופז שמו את התמונה הזאת ליד הכתבה על הצ'אט..
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifעוד תמונה, אבל אני לא יודעת אם זה מהצ'אט אתמול או לא, כי באתר של בלה לופז שמו את התמונה הזאת ליד הכתבה על הצ'אט..