תראו משהו מגניב.. אולי יש גם תמונה של הבית שלכם באנטרנט ובכלל לא ידעתם על זה:) בקיצור כנסו ללינק:)
ת תיפלצת New member 27/8/05 #1 תראו משהו מגניב.. אולי יש גם תמונה של הבית שלכם באנטרנט ובכלל לא ידעתם על זה בקיצור כנסו ללינק
I I dont belong here New member 27/8/05 #2 ראיתי את זה כבר.. ואני עדיין תוהה. מי המשועמם שהלך צילם את כל התמונות ולבסוף עוד העלה אותן לאינרטנט. ואין חדרה
ראיתי את זה כבר.. ואני עדיין תוהה. מי המשועמם שהלך צילם את כל התמונות ולבסוף עוד העלה אותן לאינרטנט. ואין חדרה
פ פ י צ ו צ י ה New member 27/8/05 #5 ../images/Emo45.gif מאגניב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
M miracle16 New member 27/8/05 #15 יש פה את הבית הישן עם המזדה בכניסה זאת אומרת שהצילום של הבית שלי ישן ומצד שני יש שם את הבית החדש שלי עם הגדר שצבעו אותה רק לפני איזה שבועיים (אחרי שעברנו)
יש פה את הבית הישן עם המזדה בכניסה זאת אומרת שהצילום של הבית שלי ישן ומצד שני יש שם את הבית החדש שלי עם הגדר שצבעו אותה רק לפני איזה שבועיים (אחרי שעברנו)
א אלירן י New member 28/8/05 #27 וואו.. איך הם הצליחו לצלם את כל הארץ? ויעדכנו ת'אתר הזה אתם חושבים? (יוסיפו מה שאין עדיין)