תראו משהו יפה!!! בואו נראה אתכם כותבים בכחול!!! חושבים שתצליחו?
M maxima ושמנה@ New member 21/8/02 #1 תראו משהו יפה!!! בואו נראה אתכם כותבים בכחול!!! [URL='http://'] חושבים שתצליחו?[/URL]
ל לא שגרתית New member 21/8/02 #5 לא ממש... אבל זה נראה כמו הלהיט הבא בפורומים.. כבר ראיתי אנשים כותבים פה בכחול.. מתי את מגלה איך?
M maxima ושמנה@ New member 21/8/02 #6 במפגש..... נראה לי יהיה הכי פשוט מאשר להסביר כמה פעמים! גם לי לקח זמן לקלוט (בוקית שכמותי )
ל לא שגרתית New member 21/8/02 #7 כבר יש פרטים? אני מתכוונת לגבי מקום, יום, שעה? מה להביא? מוצ"ש מאד מתאים לי.. גם אהיה אחרי מספרה ביום שישי... אני גם מחכה לזה וגם מצפה לזה.
כבר יש פרטים? אני מתכוונת לגבי מקום, יום, שעה? מה להביא? מוצ"ש מאד מתאים לי.. גם אהיה אחרי מספרה ביום שישי... אני גם מחכה לזה וגם מצפה לזה.
M maxima ושמנה@ New member 21/8/02 #8 לא דובשי עדיין אין... אממממממ מספרה? לא זוכרת מתי הייתי לאחרונה .... דווקא לי מוצ"ש לא ממש מתאים....אם כבר הייתי מעדיפה שישי אבל נראה כבר מה יהיה...............
לא דובשי עדיין אין... אממממממ מספרה? לא זוכרת מתי הייתי לאחרונה .... דווקא לי מוצ"ש לא ממש מתאים....אם כבר הייתי מעדיפה שישי אבל נראה כבר מה יהיה...............
ל לא שגרתית New member 21/8/02 #9 בשישי אני אצל ההורים בעי"הק תובב"א ירושלים.. כבר לא הייתי שם שבועיים.. LOL