תראו משהו חמוד....

Zot ani 1

New member
תראו משהו חמוד....

אבל באותו זמן עצוב שלרה שלחה לי... אני רוצה עוד חופש....!!!!!!!!!!! לא רוצה לחזור ללימודים...:(( אוף הזמן רץ כל כך מהר... וזה החופש בגדול האחרון שלי... ככה שמצד אחד זה עצוב אבל אני גם אמורה לשמוח שזאת השנה האחרונה... לאלו מביניכם שזאת השנה האחרונה- אתם שמחים שנשארה לכם רק שנה אחת עוד? ולמי שכבר סיים אתם מתגעגעים לבית הספר...?

the freaky girl

New member
אני מכירה את זה.. :)

אני מאד שמחה שנשארה רק עוד שנה.. :) חוץ מהשנה שעומדת עכשיו להיות.. :(

Zot ani 1

New member
נו לזה גם אני מתגעגעת...

אבל זה דורש ממני לקום ב 6 בבוקר!!!! ובוווו אני רוצה להמשיך לישון עד 11-12....כמו עכשיו...:)

EMILY666

New member
גם אני לפחות אני רוצה לבוא ביום

הראשון הכי נחמד ולא לחזור יותר חחחחח אבל הגעגועים יעברו מהרררר תאמינו=))))))

bariska

New member
חחחחחחחחחחח:)

אבל מצד שני זה באמת עצוב נשאר לי עוד חופש אחד..ואז אין יותר ביצפר בחיים:/

Zot ani 1

New member
כן...

המילים "אין יותר בית ספר בחיים" מפחידות אותי קצת.... נו אחרי הכל זאת מסגרת של 12 שנה ומאז שאני זוכרת את עצמי אני שם..:( ואז צריך לסיים את זה ולצאת לעולם הגדול....חחח

מתגעגעת בטירוף...

לאור ההתכיינויות שלי לגבי צבא, אפשר להבין כמה ביצפר היה לי הרבה יותר נחמד.. ובכלל באופן כללי, ביצפר רוב הזמן היה ממש נחמד.. לא ממש למדנו ובעיקר ישבנו במחששה ואכלנו טוסטים מהקיוסק..

Zot ani 1

New member
חחח...

ממך כבר הבנתי שאת מתה לבית ספר...
נו לא נורא גם הצבא יעבור מהר...הרי הזמן טס.... והלוואי עלינו לא ממש ללמוד כל היום ולהסתלבט ככה... אנחנו לומדים כמו גדולים 8 שעות ביום...

גם "אנחנו" למדנו 8 שעות

פשוט ה"אנחנו" שאני דברתי עליהם זהחברים שלי ואני שלא חשבנו שזה שנוכחות חובה אומר שצריך לבוא לשעורים...

AeroSlash

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חשבתי שאני היחידה שקוראת למקומות הבילוי שלי בשם המחששה... [אל תבינו לא נכון, אני לא מעשנת]

wildgirl1

New member
ניקרעתי מצחוק.....

איזה יפה זה!!!!!!!!! איכס ביהס!!!! למה הוא היה חייב להיגמר? אוף הכלבים האלה בביהס שלנו החליטו שרק היודים ילמדו 5 ימים בשבוע ואנחנו 6!!! לא רוצה ללמוד לא רוצה שנה אחרונה, אם כבר חזרה לכיתה ז' הכיתה הכי שווה !!!

למעלה