תראו מי קפץ לבקר. בברכת בוקר טוב לכל שוכני הפורום. היום, כל היום, אני פה. מזל שיש חופשות סימסטר.
N natla New member 13/2/03 #1 תראו מי קפץ לבקר. בברכת בוקר טוב לכל שוכני הפורום. היום, כל היום, אני פה. מזל שיש חופשות סימסטר.
D doorman New member 13/2/03 #6 אחי מתבאס בשבילך, קשה לראות אותו ולא לרכב עליו... זווית אחרת להסתכל על זה : עוד 18 יום למנאייק. זה כבר לא נשמע נורא כל כך.
אחי מתבאס בשבילך, קשה לראות אותו ולא לרכב עליו... זווית אחרת להסתכל על זה : עוד 18 יום למנאייק. זה כבר לא נשמע נורא כל כך.
T TheReverend New member 13/2/03 #7 כן כן ../images/Emo13.gif בינתיים משפצר אותו קניתי לו אתמול משכל היגוי חדש של MATRIS מהרשת יגיע שבוע הבא - תקבלו דיווח.
כן כן ../images/Emo13.gif בינתיים משפצר אותו קניתי לו אתמול משכל היגוי חדש של MATRIS מהרשת יגיע שבוע הבא - תקבלו דיווח.
י יוסי® New member 14/2/03 #11 נו - הדוקטורט בפיזיקה - כדי שתהיה מודע לכוחות הפועלים על ה-CBR בזמן הטייה חריפה..... מה לא ברור?
T TheReverend New member 15/2/03 #12 ה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif היה על ה"ברוך הבא" אני דיי ותיק כאן בכל מקרה, בקשר לתואר - פיזיקה זה ממש לא ספל התה שלי
ה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif היה על ה"ברוך הבא" אני דיי ותיק כאן בכל מקרה, בקשר לתואר - פיזיקה זה ממש לא ספל התה שלי
R royboy1 New member 15/2/03 #13 ידידי,ה../images/Emo24.gif והאיחול היה לנטלה. ההודעה פשוט ירדה קצת למטה...
G guts New member 14/2/03 #9 וואלה? אחי אתה רציני? לא עשית עליו סיבוב אחד עדיין מאז שקנית אותו? וווואו אם באמת עמדת בזה (וזה חתיכת פיתוי מטורף) אז באמת מגיע לך עצבני
וואלה? אחי אתה רציני? לא עשית עליו סיבוב אחד עדיין מאז שקנית אותו? וווואו אם באמת עמדת בזה (וזה חתיכת פיתוי מטורף) אז באמת מגיע לך עצבני