חחח תודה חומד......
אבל אני זוכרת שאיזה "זקן חכם" אמר פעם שזה צומתי (או שמא עליי לומר "תשומתי"? לא משנה) אז אני לא רושמת הודעות כאלה יותר...
אבל אם כבר העלית את הנושא..... היה ממש מעולה, נהניתי מכל רגע שהייתי שם, ולא שכחתי אותכם גם שמה, (אם שמתם לב רשמתי הודעה מאנגליה...). תמונות יגיעו בקרוב, הן עוד לא פותחו מחמת חוסר זמן, (אתם יודעים, מגנים, מבחנים, בתי חולים, כרגיל..

אבל אתם מוזמנים לבוא אליי ולראותם ביום שני בל"ג בעומר, (אני עושה מסיבת יומולדת), חחח פרסומת חסויה... any way, אני לא אשכח למה אני רושמת פה אז ככה... היה לנו ביום שני (ה5 למאי) טקס יום הזיכרון לא שאנחנו עשינו אלא בשגרירות, והיה כל כך מרגש! כולנו בכינו!! היו שם גם ישראלים וגם יהודים אנגליים, וכולם בכו!!!!! אפילו אני!!!!!! אתם לא מתארים לעצמכם איזו הרגשה זו לעמוד שם ולייצג ת'מדינה שלך בתור נוער ולבכות שם!! כולם ראו אותנו והתחילו לבכות ביחד איתנו!! חו"מ היה ממש מעולה וביום רביעי (ה7 למאי) היה לנו טקס יום העצמאות, עם איזה 3000 איש והייתה הפגנה בחוץ של פלסטינאים, ואנחנו נופפנו להם עם דגלים של ישראל והם צועקים לנו "kill the jues!!!" ואנחנו צוחקים ומנופפים להם עם דגלי ישראל!! בהתחלה די פחדתי אבל אח"כ הרגשתי כל כך גאה!!!! יש לי המון סיפורים אבל אני ישאיר קצת כדי שתשמעו כשתבואו אליי (אההם אההם!!) חחחח וזהו...
עם
מגן
דוד
עד יומי האחרון!!!! ביחד
נשרוד... לחוד ניפול
וזה הכל!!!