תראו מה שקיבלתי!

steiff

New member
תראו מה שקיבלתי!

עצירת חרום שהסתיימה בקפיצת ראש לתוך שביל כורכר.
לקסדה שלום.

steiff

New member
לא צריך להגזים...

למרות שהשפשוף בפרצוף נראה מאד דרמטי, הכאבים האמיתיים הם בגב יד שמאל, בשורש כף יד ימין ובכתף השמאלית. הם שספגו את עיקר האנרגיה. בסוף הראש הוטח בקרקע ומשם השפשופים בלחי ובסנטר. בגדול הם פצעים שטחיים שלא מפריעים לי ממש ולא כואבים ממש. קסדה פולפייס היתה מונעת את הדקורציה בפרצוף, אבל את המכות בכתף ובכפות היד לא...

xrlmike

New member
זה ממש לא להגזים וזה זול משן אחת שבורה

דווקא בימים אילו של תחילת חורף ושבילים חלקים לסירוגין ובשאיפה טיפה פחות חם מיגון זה ההבדל בין סתם שריטות ותפרים קלים לניהור האבק והמשך
נכון בד"כ מכה מספיק חזקה תנצח את הקסדת הלא באמת שלמה
אבל מניסיון הרבה יותר נעים לקום מהחלקה ולהסתכל על השריטה החדשה בפלסטיק מאשר לחפש תחבושות
במיוחד לגבי כפפות ארוכות ובמיוחד לחלקינו הגדול שמרוויח את לחמו בתקתוקי מקלדת - החסכון בכפפות חצי באמת שווה שאחרי החלקנות קלה לא תוכל לתקתק ולעשות את עבודתיך בגלל שטות?

steiff

New member
כפפות ״פול פייס״ הן באמת פריט קבע אצלי

ולא רק בגלל ההגנה על האצבעות אלא בגלל יכולותיהן בניגוב הזיעה והג׳יפה מעדשת המשקפיים.

באשר לקסדת ״פול פייס״... יש משהו במה שאתה אומר, בשביל זה יש גם מגיני ברכיים ומרפקים, צבי-צב ושריונות בסגנון ימי הביניים. צריך להתאים את המיגון לסוג המסלול ולאופי הרכיבה. הבעיה העיקרית היא שמיגון-יתר הופך את הרכיבה לפחות מהנה ואני מנסה לרוב למצוא את שביל הזהב שמספק מענה סביר לסיכונים בלי להכביד יתר על המידה.

xrlmike

New member
בדיוק סיכון מול נוחות ולכן לרובנו ידיים ופנים בעדיפות לשאר

ידיים כי זה הדבר הראשון שנפגע בד"כ ופנים כי זה הדבר הכי לא נעים לפגיעה בד"כ. וקסדה כמו הפרשוט היא בדיוק הפשרה המאווררת בין קסדת חצי למלאה.

אני גם מוסיף מגיני ברכיים ומרפקים כמעט תמיד אם כי זה יותר לסלעים (במקרה שלי זה גם כמעט תמיד)

מעבר לכך אכן הסיכוי סיכון נמוך משמעותית והסרבול בעייתי אבל זה גם תלוי הסטוריית פציעות

JacB

New member
אכן, כואב

מכות בשורש כף היד, כתף וכיו"ב הן כואבות.
למזלינו יש Delay מרגע ההתרחשות ועד שהכאב מורגש, בגלל אדרינלין הרכיבה. קמים ואומרים" הכל בסדר", ואפילו מסוגלים להמשיך לסיום המסלול.
אחר כך מתחילים להרגיש את ה After effect .
ויש מיתאם הפוך בין גיל הרוכב למשך הזמן עד שהכאב מיתפוגג.
רק בסרטים הגיבור חוטף מכות בלי סוף, מנצח ומחייך בסוף הסרט. במציאות זה מסובך יותר

למעלה