תראו מה קרה...

mingusyt

New member
תראו מה קרה...

נאלצתי לשנות את ה- i ל- y בגלל העלמות העוגיה המתאימה ממחשבי. זיו, מותר לבקש בקשה ע נ ק י ת ? תכתוב לנו שוב דברים מעניינים שאנחנו לא יודעים על כל מיני משקאות שאנחנו לא יודעים לבטא את שמם ואיפה המציאו אותם לפני 500 שנה. בקיצור, שחזר את ימי הזוהר. אמנם התקופה האחרונה היא ממש אידאלית לשתיה כדי לשכוח את מה שקורה מסביב אבל נראה לי שכולנו חיות אקטואליה נמרצות ומציאותיות יותר ממה שהיינו רוצים לחשוב... ולכן האלכוהול לא במיוחד זורם...

על אתמול בערב...

מינגוסיתי, אני מבטיח לעבוד על בקשתך. רק קצת מוטיבציה, זה כל מה שאני צריך... בכל אופן, אתמול בערב אכלתי במסעדה בשם ``הצלע השמינית`` בהרצליה. מסעדת בשרים מצויינת עם בעלבית חביב המקדיש שירות אישי לכל שולחן ושמו שלומי קצין. האוכל היה מצויין ולא ארחיב, אולם אספר כי עם האוכל נפתח בקבוק של פאוסטינו I גראן רזרבה, שנת 1982. זה יין שזכה במדליית הזהב בווינ-אקספו בבורדו בשנת 1989. אם לנסות להיות תיאורי, לשתות את היין היה כמו לשתות פאוסטינו VII, אבל כשכל הטעמים פשוט הרבה יותר עדינים. אני חייב לציין שהיין היה מצויין ועם זאת, לא הצדיק את הציפיות. הוא היה טיפה אנמי לטעמי והעוצמות של ריוחה כפי שבאים בדרך כלל לידי ביטוי בעץ ובפרי החזקים, היו מעומעמים מדי לטעמי. עדיין, זו תמיד חווייה לפתוח בקבוק כזה. יש המון טכסיות והתלהבות וגם, לפחות מצידי, כמעט תמיד, קצת אכזבה סמויה הנובעת מגודל הציפיות, אולם היא מתאזנת עם המחשבה שאני שותה יין שבוקבק כשהייתי בן 11...

למעלה