תראו מה קרה למריה!

• פותח הנושא roimc
  • פורסם בתאריך

roimc

New member
תראו מה קרה למריה!

השמנה בלתי מבוקרת (ניסוח צפונבוני מתנשא שערן אומר כל הזמן!!) הוביל את מריה לעבור ת´מאה קילו!!! אני מכריז על המריהתרום!!! והנה תמונות להוכחה...

MCRulz Liron

New member
LOL I remember hearing she was a

little overweight in the Oscars but I didn´t know it was THIS bad!!

roimc

New member
ואם כבר מדברים אז הנה מה שהיה למריה

לומר על האוסקר ועל זה שהיא עלתה מידה או שתיים: "Last year I probably went up a size or two because for the first time in my life I took a vacation. Joan Rivers, at the Oscars, said ´Let me see Mariah. Everyone says you gained weight´. I was like ´You did not just say that to me on the freakin´ red carpet at the Oscars´. You know what´s really sick about that? The message we´re sending to kids. Besides, I had a white dress on. And white makes you look bigger. I´ve lost weight since then but only because she sent me into a tizzy. When I was a little girl I was real thin. But muscular. I wasn´t born to be a waif. She almost made me have a weight issue."

MCRulz Liron

New member
היא ממש חטפה קריזה שהיא אמרה לה את

זה, היא בכלל לא הבינה!!! סיפור שהיה כך היה: ג´ואן ריברס קראה למאריה שהלכה על השטיח האדום, והיה מלא מלא מלא רעש מסביב, והדבר הראשון שהיא אמרה לה היה "מאריה, אנשים אמרו ששמנת, זה פשוט לא נכון, את נראת מדהים!!!!" כנראה שבגלל הרעש, מאריה לא שמעה מה היא אמרה לה, ושאלה אותה שוב: "מה אמרת? שהשמנתי?" (What did you say? I gained weight? really?) וג´ואן ריברס אומרת לה: "לא, את נראת נהדר, זה רק השמועות, את יודעת איך זה" אבל בגלל שמאריה הייתה בכזאת קריזה, היא פשוט הסתבכה עם עצמה אז ג´ואן ריברס כבר שאלה אותה שאלה אחרת. בכל אופן, מאריה אח"כ הייתה בתכנית של רוזי אודונל ואמרה שם שג´ואן ריברס אמרה לה שהיא שמנה באוסקר ובגלל זה היא נכנסה לדיאטת כסאח.... טוב שהיא לא הגזימה!!!!! אבל זה רק מוכיח את הטענה שלי שיש מסביבה YES PEOPLE שכל הזמן אומרים לה כמה מדהים היא נראית גם אם היא תלבש עלים, וכשהיא שמעה כזאת הערה מבחוץ, היא נכנסה ללחץ של הלייפ.

roimc

New member
לא נעים אחי

עוד יחשבו שאתה יורד על מריה אם אני אגיד בפורום.. שאל אותי באייסיקיו!

למעלה