תראו מה קניתי!!!

• פותח הנושא isw
  • פורסם בתאריך

isw

New member
תראו מה קניתי!!!

איזה כיף לי זה כזה מגניב. אמנם עוד לא שמעתי [חוץ משיר אחד] את הדיסקים אבל אני בטוחה שהם מעולים! מומלץ לכולם- 300 שקל בתו השמיני. וזה הולך ואוזל, באמאזון ובאתר שלה אי אפשר כבר להשיג. ד"א, מישו הולך להופעה של סטינג?

AlanisJunkie

New member
וואי! איזה כייף לך!!!!!!!!!!111111

(ה1111 בכוונה, להראות כמה אני מתלהב ומקנא). זה שווה לגמרי.מכרו את זה גם במוזיקה-נטו במחיר דומה אבל המלאי אזל במהירות. שווה-שווה-שווה.

AliceW

New member
יוסי, לא אומרים דברים כאלה../images/Emo46.gif

אתה פשוט כותב "אחד" אחרי ה"11111" כדי לצאת אינטיליגנט, במקום להסביר את עצמך ולקלקל את הג'ואוק
ולגבי הבוטלג - וואו!! כיף לך, תהני

j u n k

New member
פאקקקקקק

איזה חלום של דבר. וואו אחת ההשקעות החכמות. איזה קשה זה להפטר ככה מ-300 שקל? יש איזה מארז מיוחד של וודסטוק 69 שעולה גם בסביבות ה 300 שקלים וכל פעם שאני עוברת בחנות שמוכרת אותו אני מסכתכלת על זה איזה שעה, ואז מסתכלת על המדים שלי, וחושבת לעצמי- "עוד 8 חודשים את רוצה להיות על מטוס לארה"ב, זה לא יקרה אם תתפתתי למה שהעולם מציע לך" כן עצוב.
*דמעה,דמעה* למרות שכבר הוצאתי את ה- 340 על רוג'ר ווטרס, אבל זאת לא השוואה. (עוד 41 יום הוא כאן!!) אחחח טורי, טורי מתי תבואי לעשות לנו בוטלג ישראלי?!

Lotzifer

New member
אח שלי כן חייל.

אבל לא עני.... דווקא יש לו הרבה כסף, כי הוא איבד את התיק באוטובוס ואז הוא תבע אותם וקיבל הרבה כסף....

j u n k

New member
חחח אז אח שלך חייל לא עני

ופראייר כי הוא יכל לקנות את הכרטיס ב 340. מזל שהוא איבד את התיק כנראה שהוא לא יתגעגע ל30 שקל באותה מידה שכל חייל מסכן ועני היה מתגעגע.

Rוית

New member
באיחור אופנתי אבל -

איזה מגניב זה! תתחדשי!!! נשמע שווה לגמרה!

למעלה