תראו מה נמצא...

• פותח הנושא is00
  • פורסם בתאריך

is00

New member
תראו מה נמצא...

מישהו שכותב בלוח הסדרה ב- IMDB מצא "הודעת ליהוק" לעונה הבאה של "משחקי הכס". אני בטוח שחלק מכם מאוד ייתאכזבו,אבל... A GAME OF THRONES (Two roles) Director: TBD Shooting Dates: July 25- end of Dec 2011 Location: Northern Ireland [MELISANDRE] Age: 25-35. A red priestess from Asshai, a mysterious region in the far east, Melisandre is an influential counselor (and eventual lover) of Stannis Baratheon. She possesses prophetic powers and controls dark forces. Melisandre is highly sensual and seductive and well aware of her sexual command over men. She means to impose her religion on the world by all means necessary. She is extremely dangerous to any who dare stand in her way. Recurring. (Season Two: 5-6 episodes/Season Appearances: Multiple Seasons) *Nudity required* [BRIENNE TARTH] FEMALE. Age: 20s. A skilled warrior in service to Renly Baratheon. Larger and stronger than most men, we first meet Brienne when she wins a tournament, defeating the famed Loras Tyrell. Big-boned and plain faced, she has an awkward personality, but is also honest and loyal. She is derisively known as "Brienne the Beauty." Recurring. (Season Two: 6 episodes/Season Appearances: Multiple Seasons)

niv_204

New member
לפי מה שרשום פה

על בריאן - ילהקו מישהי פשוטת מראה. בטח תהיה חמודה ופשוטה. האם המלהקים גם מכירים את הסיפור? האם הם מבינים את המשמעות של "Brienne the Beauty"? לא פשוט יותר לכתוב "מכוערת וגדולה" או שזה לא PC?

derisively known as "Brienne the Beauty

כלומר ברור לכולם שזה כינוי גנאי ולא מחמאה ליופיה הרב.

אתה באמת חושב שיביאו מישהי כל כך מכוערת

ומגושמת לשחק את בריאן? השחקן שראיתי בתמונות שמגלם את טיריון הוא שחקן/גמד ידוע. אבל הוא לא נראה בכלל כמו טיריון. טיריון אמור להיראות שימדון אמיתי. עין אחת שחורה ואחת ירוקה, שיער וזקן מעורב בבלונד ושחור, מצח נפוח ובולט, וכו'. את הסדרה אמנם לא ראיתי (עדיין!!!), אבל את השחקן שמגלם את טיריון ראיתי בכמה וכמה סרטים. הוא בכלל לא נראה כמו שימדון. למעט פגם הגדילה שלו שהפך אותו לגמד, הוא יכול להיות אפילו טוב מראה. הסגנון שלו שקט ומכובד. עדיין לא ראיתי איך הוא משחק את טיריון, אבל קשה לי לתאר את השחקן הזה מרביץ צחוק פתאומי גדול כמו שטיריון עושה לפעמים... וגם הוא חסר את השימדון שבספר... מצד שני, אני מניח שהרבה יותר קל למצוא אחת שנראית כמו ליסה בספרים, או אחת שנראית כמו סרסיי, או כמו קייטלין בספרים, מאשר למצוא שימדון כל כך יוצא דופן...

ellendili

New member
אני לא חושבת

שהיו חייבים למצוא מישהו שנראה ככה. היה אפשר פשוט לאפר את הגמד נעים המראה שמשחק את טיריון עכשיו. נראה לי שיוצרי הסדרה חששו שהצופים יתקשו להזדהות עם מישהו בעל מראה מעוות ומרתיע באמת. לכן הם התפשרו על נמוך קומה ללא שום סממנים נוספים. לדעתי הוא מבצע את העבודה מצויין. ואם כבר הזכרת את סרסיי, קט וליסה אז אף אחת מהן לא תואמת את המראה החיצוני של הדמויות בספר. למרות שהיה אפשר למצוא שחקניות מתאימות בלי הרבה מאמץ.

Cheshire Fool

New member
לא מסכימה

לדעתי השחקניות של קייטלין וסרסיי מאוד מתאימות לדמויות. השחקנית של ליסה אכן לא תואמת לתיאור בספר, אבל עושה [לפחות בינתיים] עבודה נהדרת

ellendili

New member
לדעתי

סרסיי לא מספיק יפה. היא אמורה להיות מהממת לחלוטין. אבל זה ענין של טעם. לגבי קט- כבר דיברנו על זה כאן, אחר ששודר הפרק הראשון. השחקנית נראית כמו סבתא של קט. קייטלין בספרים מתוארת כאישה יפה וצעירה. יש לה גזרה דקה ושיער ערמוני-אדמוני שופע. היא אמורה להיות בגילו של נד ומעט מבוגרת מאצבעון ובסדרה היא נראית כמו אמא שלהם. זו דעתי. זכותך לא להסכים, כמובן

ellendili

New member
נכון

אבל יש הבדל. אני מבינה את ההגיון בלהפוך את הילדים נערים ואת הנערים לבגר בכמה שנים כדי שלא תהיה בעיה עם כל האלימות והמין. זה שינוי הגיוני לעיבוד טלוויזיוני. אבל מה ההגיון בלהפוך אישה צעירה ויפה למישהי לא נאה במיוחד בגיל המעבר המתקדם?. למרות שבפרק האחרון היא נראתה קצת יותר טוב. איפרו אותה ועשו לה תסרוקת נורמלית אז היא נראית קצת פחות כמו מכשפה מזדקנת וקצת יותר כמו קט מהספרים. קצת.

Cheshire Fool

New member
אולי היא לא מתאימה בדיוק לתיאור בספרים

אבל השחקנית מעבירה, לפחות בעיניי, את ההרגשה הנכונה בשביל קט. לפחות אני דמיינתי את קט הרבה יותר דומה למה שיש בסדרה, ולפי דעתי היא מתאימה לדמות האמא המסורה שהיא. גם השחקנית של ליסה למשל לא מתאימה בכלל לדמות בספר (וגם לא לאיך שדמיינתי אותה) אבל היא מעבירה את ההרגשה הנכונה, וזה מה שחשוב בעיניי. באותה נימה-השחקן של ג'ון, למשל, לא מעביר לי את התחושה הנכונה וכרגע הוא הכי פחות חביב עליי מכל הליהוקים.

ellendili

New member
את צודקת

לגבי התחושה. זה יותר חשוב ממראה חיצוני. עד עכשיו היחידים שהצליחו להעביר את התחושה הנכונה מהדמות ואת האווירה של הספר הם טיריון, ג'ופרי ואריה. וגם נד. אני ממש אוהבת את נד
לגבי ג'ון- אני עדיין מקווה שהוא ישתפר. אולי כשיגיעו הקטעים היותר משמעותיים בקו עלילה שלו. הלוואי. הוא הדמות האהובה עלי בספרים ויהיה ממש עצוב עם הוא יהיה עלוב בסדרה.

Cheshire Fool

New member
פיטר דינקלדג'../images/Emo99.gif

(אם אייתתי נכון) לא היה גבול לאושר שלי כששמעתי שליהקו אותו לטיריון. אני מאוד מחזיקה ממנו כשחקן והוא לא איכזב אותי, למרות שהוא יפה מדי בשביל להיות טיריון של הספרים, אני חושבת שהוא עושה את הדמות מצויין. מסכימה גם לגבי השחקנית של אריה ושון בין. על ג'ופרי קצת פחות, אבל אולי זה כי לא היה לו מספיק זמן מסך כדי שאני אוכל להחליט.

is00

New member
שמעת על איפור?

זה בכלל לא קשה לכער בחורה מושכת. תסתכל כל שרליז ת'רון ב"מונסטר". לדעתי, טוב מאוד שהם לא מגבילים את עצמם לבחורות... מכוערות (למרות שיופי זה בעיני המתבונן, אתה יודע...). חוץ מזה, לדעתי בריאן היא לא "מפלצת" כמו שנראה והרבה קוראים מאמינים. היא בטוח לא יפייפיה, אבל אני גם לא חושב שהיא כל כך מכוערת. אני רק מקווה שתהיה הגבלת גובה ברורה לשחקניות שיגיעו להיבחן לתפקיד של בריאן. 178 ס"מ, לפחות, אבל עדיף שהיא תהיה יותר גבוהה אפילו מ- 180 ס"מ.

זה לא רק הגובה.

בריאן אמורה להיות בגובה של 185 לפחות. אבל זה לא רק הגובה. ראשית, היא צריכה להיות סוסה רצינית. נקבה בריונה כזו, עבת ידיים ורגליים, מגושמת, שרירית, מליוני חצ'קונים, נמשים (גם על הזרועות), שיער שנראה כמו ערימת קש מטונפת ומבולגנת... מה עוד ? העניין פה זה לא רק איפור. עם איפור אתה יכול לשים על כל אחת חצ'קונים ונמשים איפה שלא תרצה. אבל אף בחורה מושכת לא יכולה להתאים לתיאור של בריאן. עובי הגוף, ההתנהלות המגושמת, חוסר הפרופורציות הנשיות בגוף שלה...

nathaliesh

New member
יש כריות משמינות, איפור יכול לעבוד זרועות

לא חסרים פתרונות בעולם האפקטים ה(לא) מיוחדים

שאלה של היגיון

ישנם סרטים שמחפשים לאפר מישהי שבמצב מסויים תראה בלתי מושכת ומכוערת לגמרי, אבל לאחר מכן פתאום תהיה יפה. כמו בסרט היפה והחברה. פה, המטרה הכללית היא להחצין כמה שיותר כיעור, ולעולם, לעולם היא לא תהיה יפה. אז מה הקטע לחפש בכוח מישהי מושכת כדי לאפר ולשחק ולעשות אפקטים, במקום פשוט למצוא מישהי מתאימה?

nathaliesh

New member
אה, ברור שאין שום היגיון

פשוט הגבתי לכך שיש אפשרות לבצע זאת באיפור

is00

New member
חשבת על זה...|ספויילר|

שאולי בריאן לא מכוערת כל כך כמו שאתה חושב? ניסית פעם לנסות ולהבין למה ג'יימי הרגיש משיכה אליה? אבל הכי חושב... אתה מכיר הרבה שחקניות "מכוערות", גבוהות וגדולות? סביר להניח שלא, ובדיוק בגלל הסיבה הזאת אסור להגביל יותר מדי את המראה של המועמדות לתפקיד(מבחינה חיצונית, לא מבחינה גופנית), כי אם כן... תהיה לך ברכה מאוד קטנה של אפשרויות לבחור מהם והסיכוים למצוא שחקנית טובה ביניהן היא לא כל כך גבוהה ו...זאת HBO. ליהוק של שחקנית בינונית ומטה לתפקיד די מרכזי בסדרה תהיה החלטה גרועה מאוד.

למעלה