תראו מה מצאתי!

lizush

New member
תראו מה מצאתי!

אחרי השרשור הקודם, אני כבר מפחדת..
אבל מי בא איתי לשים את ישראל על המפ"ש? (מפת שמנים
) http://www.largefriends.com/?tid=af1010962

לא מוצא חן בעיני...

זה מאין ניתוק משאר האוכלוסיה... למה לבחורה שמנה אסור להיות עם בחור רזה ולהפך?

יאני1

New member
המממ

פעם הייתי לגמרי נגד...הפרדה מיתר האוכלוסייה וכו' אבל עכשיו? לא יודעת..דווקא נראה לי רעיון נחמד לא נרשמתי כי זה לא בארץ וזה לא כלכך יעיל. וגם, אין לי בעיה להיות עם מישהו שאוהב שמנות, כלומר שאני הטיפוס שלו. אבל לא מלהיב אותי להיות עם מישהו שמגדיר את עצמו כfat admirer. מרתיע משהו, זה על אותו משקל של מישהו שמעריץ בלונדיניות שנמצא עם בלונדינית רק מהסיבה הזו

עופר 123

New member
אני מתלבט:

מחד, אתר של שמנים, שמנות ואוהביהם/ן. מה יותר טוב מזה? כאן לא יהיו מפחי נפש של "אבל לא אמרת שאתה שמן...", כאן כל אחד יוכל למצוא את מה שהוא מחפש, לפחות מבחינת מבנה הגוף. מנגד, אהבה יכולה לבוא בכל המידות, וברגע שמגדירים רק את הגוף כקריטריון, אז גם אנחנו עלולים לפספס את מי שפסלנו מלכתחילה על מבנה גוף, ואנחנו גם משתפים פעולה עם מי שרוצים להרחיק שמנים מה"עולם הרגיל". ההתלבטות נמשכת
עופר

לא רק הגוף מוגדר שם כקריטריון

אמנם לא נרשמתי לאתר <זה לא היה מתקבל בשמחה בבית
> אבל אני בטוחה שכמו בכל אתר אחר יש אפשרויות חיפוש נוספות מלבד הגדרת מבנה הגוף. אז נכון שאהבה יכולה לבוא בכל המידות ולעיתים על אף כל ההגדרות שהצבנו לעצמנו למציאת בן זוג ברגע שרגשות קיימים הקריטריונים הופכים גמישים יותר אבל העדפה של מבנה גוף כזה או אחר היא בהחלט לגיטימית והיא עניין של טעם אישי. גם אני בעבר הגדרתי את אחד מהקריטריונים שלי לחיפוש באתרי הכרויות כמבנה גוף גדול/רחב/שמן מפני שזו ההעדפה שלי ואמנם אפשר לראות את העניין חבירה לכוחות הרשע שרוצים להרחיק אותנו מ"העולם הרגיל" אבל אני בעד, זה בהחלט יכול להקל על אוהבי השמנים/שמנות

polegra

New member
כן....ולא....

יש לי בעיה עם מקומות שמגדירים את עצמם עבור חלק מסויים באוכלוסיה אני ביום יום שלי מתאמצת שלא יסתכלו עלי כשונה כבעלת נכות כבעלת משהו שמבדיל אותי מהשאר אז למה עכשיו כן? האם אני בוחרת מתי להיות נבדלת ומתי לא? אני חושבת שזה יצור חממה מעולה ובטוחה ונקיה....אבל יוריד את המבחר בתור מישהי שנמצאת כבר שנים טובות עם בחור שלא היה נכנס לאתר כזה עם בחור שלא מגדיר את עצמו כאוהב שמנות (אלה אם כן גלית גוטמן נכנסת לקטגוריה) והנה...למרות הכל ולמרות שלא אמרתי..אני שמנה!!!!! אנחנו יחד זה לא פשוט להתעלם ממיימדי הגוף בטח אם זה לא הטעם אבל הרי זה משהו שאנחנו חושפים כבר בהתחלה למה להגביל את עצמנו? לפעמים יש הפתעות בחיים באתר כזה מישהו מבטיח שלא יהיו מפחי נפש? חסרים אפילו פה בפורום גברים ונשים שהם פה על מנת...מממ...נו אתם יודעים והנה יש להם מבחר רחב (תרתי) והם משחרים כל פעם לטרף הבא בתור? טלי

חשבתי וחשבתי

ובסוף החלטתי בעד. בעד - למרות שלטעמי זה יעשה קצת נזק לכל הרעיון של שיוויון בכל הגדלים, וגם כי היתה עוברת בי חלחלה קטנה אם היה מדובר באתר הכרויות לרזים בלבד. אבל בעד - עבור המקרה הפרטי, לא כחברה שלמה, פשוט כי לכל בנאדם מגיעה גם היכולת למצוא מקום שהוא מרגיש שאפשר להוריד קצת הגנות, החיים גם ככה די מסובכים ואני חושבת שיש משהו מאוד מקל בלהגיע למקום שלפחות טכנית אין כבר צורך של "גילוי נאות" לספר שאת/ה שמן/ה. בתקופות ששוטטתי באתרי היכרויות מצאתי שזה מאוד מתיש לעבור את בחינת השמנה שמתחיל מהצהרה :אני שמנה. וממשיך לתחקיר: כמה שמנה? מה ז"א? כל הנשים חושבות שהן שמנות, מה הגובה שלך? כמה את שוקלת? וכו'. מאידך - אני לא בטוחה שכאן זה יהיה לגמרי שונה, איכשהו נראה לי שגם פה תצוץ השאלה "עד כמה את שמנה?"

מה עם אתר ל ...

מזוקנים משופמים קרחים קטני קומה גדולי קומה מכרסמי ציפורנים והרשימה ארוכה ...

anush91

New member
סתם ידגיש שהשמנים כאילו "שונים" ...

משאר האוכולוסיה. סתם דפוק לדעתי.

karen or 25

New member
הממממ...

חבר שלי רזה אפילו רזה מאוד והוא אוהב אותי בטרוף אגב... הוא זה שהתחיל איתי אני סירבתי לו היינו רק ידידים והוא רדף אחרי במשך שנתיים וחצי ואז הסכמתי לנסות להיות חברה שלו ומשם אהבה רק פרחה...

למעלה