תראו מה מצאתי

• פותח הנושא isw
  • פורסם בתאריך

isw

New member
תראו מה מצאתי

Guy Oseary [email protected] עכשיו, אני בספק אם זה באמת האימייל שלו- אבל אם כן- זו נראית לי אחלה דרך להגיע לאלאניס ואולי אפילו להשפיע עליה אם הוא יהיה לגמרי נחמד. מה אתם אומרים רוצים לנסות? אני מצרפת את הקישור ותחליטו אם זה נראה אמין או לא. הכתובת אימייל של מדונה שנתונה מעל קצת מחשידה את כל העניין אבל- לנסות זה אפפעם לא מזיק נכון?

isw

New member
מה אני צריכה להבין מההתעלמות הבוטה?

AlanisJunkie

New member
האאא! איזה רעים אנחנו! ../images/Emo13.gif

סורי, אני דווקא נכנסתי לאתר שנתת והתחלתי לנבור בו. נראה מאוד אמין, כי אחרי ה-@ יש את שם החברה, מאבריק, כך שבכל מקרה זה לא יגיע למישהו שאנחנו לא רוצים :) שווה לנסות ותודה על האתר! :)

חחחח הפורום הזה יכול להיות ממש

אכזרי כשזה נוגע להתעלמויות ... על תקחי ללב, תתמרמרי בשקט, במילא לא מפריע להם שאת מתעצבנת

AlanisJunkie

New member
הלו הלו! שנפתח דיון על התעלמויות?:)

אני בטוח שאף אחד לא התעלם בכוונה. פשוט לפעמים יש הודעות מסקרנות ומעניינות שנותנות מידע, אנחנו קוראים ומתעניינים ומה לעשות - אין לנו מה להגיב, אז ממשיכים הלאה בתקווה שהבא אחרינו ישאיר משהו. זה בכל הפורומים ככה, אני מאמין. אני בטוח שלכל אחד יצא לכתוב הודעה שהתעלמו ממנה. כן, גם לי! :) זה קורה, אין מה לעשות. אגב, לי זה בהחלט מפריע כשחבר פורום מתעצבן כי "התעלמו ממנו", כי בסך הכל אנחנו פה אחד בשביל השני.

isw

New member
לא התעצבנתי בכלל..

רק רציתי להבין אם רוצים לעשות משו בנושא או לא כי אם לא אז אני פשוט אנסה לכתוב לו מכתב בעצמי. חשבתי שזה יהיה נחמד אם זה יהיה מכולנו וזהו.. ובכולופן.. עכשיו כבר יש דיון סביב ההודעה שלי כך שנגמרה ההתעלמות..

יש לי שאלה..

ראיתי את גיא מזמן אצל יאיר לפיד ואיני יודעת האם ניתן לכתוב לו בעברית (כיוון שאני לא זוכרת כיצד דיבר...) מה אתם אומרים? חייבת לכתוב לו שאלאניס תגיע , צריך להציף אותם!!

למעלה