תראו מה מצאתי מי מזהה
י יפנית או סינית New member 8/7/05 #2 אהמ.. לא מוכר לי הוא מזכיר לי את פוליקר עם הזיפים והשיער... מי זה??
W willo1 New member 8/7/05 #3 בדיוק.. זה יודה. ז"א הכוונה הייתה ליצור דיוקן של יודה אבל זה מה שיצא יסיתי לעשות אחד גם ליוני אבל זה לא מסתדר..
בדיוק.. זה יודה. ז"א הכוונה הייתה ליצור דיוקן של יודה אבל זה מה שיצא יסיתי לעשות אחד גם ליוני אבל זה לא מסתדר..
י יפנית או סינית New member 10/7/05 #4 בהתחלה חשבתי ככה.... ואז הסתכלתי שוב... יהודה פוליקר, עיניים ירוקות, חחח מה הקשר? אבל התווי פנים דומים...
בהתחלה חשבתי ככה.... ואז הסתכלתי שוב... יהודה פוליקר, עיניים ירוקות, חחח מה הקשר? אבל התווי פנים דומים...
י יפנית או סינית New member 10/7/05 #6 ../images/Emo2.gif איך לא שמתי לב לזה לפני?? איך שראיתי את ההודעה נכנסתי לגלריה ובתמונות שם הוא נראה עם עיניים חומות, חוץ מאחת ששם רואים בבירור עיניים ירוקות. תמיד חשבתי שיש לו עיניים חומות...
../images/Emo2.gif איך לא שמתי לב לזה לפני?? איך שראיתי את ההודעה נכנסתי לגלריה ובתמונות שם הוא נראה עם עיניים חומות, חוץ מאחת ששם רואים בבירור עיניים ירוקות. תמיד חשבתי שיש לו עיניים חומות...
פ פוליקר New member 10/7/05 #7 זה לא מהציורים של כל האמנים? ברור שזה פולי, אבל נראה לי שראיתי את זה בפוסטר ענקי של מלא מלא אמנים בישראל שאיזה אחד צייר
זה לא מהציורים של כל האמנים? ברור שזה פולי, אבל נראה לי שראיתי את זה בפוסטר ענקי של מלא מלא אמנים בישראל שאיזה אחד צייר
W willo1 New member 11/7/05 #9 חחח לא לא אני זוכרת את הציור ההוא. זה לא זה. זה אני עשיתי במאמצים רבים..