תראו מה מצאתי....

פרסטיק

New member
ויתרתי........../images/Emo4.gif לפי הכתובת למעלה

אפשר. סליחה על ההטרדה........

yosi80

New member
עם אמת לא מתווכחים

אתר ברסלב ישראל www.breslev.co.il ללא ספק אחד האתרים הטובים והאיכותיים היום ברשת האינטרנט, אתר מושקע מאוד, גדוש בתוכן רב מאוד, כתבות ומאמרים ברמה גבוהה מאוד, רדיו און ליין שעורי תורה ובעצם מה לא. מה יש לומר, עלו והצליחו ברסלב אתם גדולים מהחיים!!!

לכל המודאגים (בצדק) מהפורום הזה

פראזניק אינו נמצא בארץ, ולכן אני עונה במקומו (הקמנו את הפורום ביחד). הפורום הזה הוקם כאשר עוד לא היו קיימים אתרים עצמאיים של ברסלב עם מערכות פורומים. ב"ה שהפורום קירב רבים מאד לרבינו, והרבה דברים טובים נגרמו עקב הקמת הפורום. מעלתו של הפורום - שהוא נמצא בתוך אחד האתרים הגדולים בארץ - וממילא מאפשר לרבים להיחשף לראשונה לענין רבינו. אמנם, בעיית הפרסומות, וההודעות של הנהלת תפוז על פעילות אחרת שאינה ראויה לאנשים החפצים בקדושה, היא בעיה אמיתית, ואין אפשרות לפתור אותה, כי אנחנו רק אורחים בתוך מערכת חילונית, שיש לה אינטרסים כלכליים משלה. לכן, למעשה, יש לסכם מבחינתנו: א. הפורום הזה עדיין הפופולרי ביותר מכל אתרי ברסלב, והוא מקרב אנשים שלא היו נחשפים לברסלב בשום מקום אחר. לכן אנחנו ממשיכים לנהל את הפורום, לתת לאנשים להתבטא, ולמחוק הודעות שאינן ראויות כשצריך. עם זאת, יש כאן בעיות צניעות ותוכן מצערות. ב. יש לברך ולעודד את אתרי ברסלב ה"נקיים" שמקימים מערכות פורומים חדשות, וכל מי שמרגיש נפגע מאופי "תפוז" מוזמן לעזוב כאן ולעבור לשם. כפי ששמתם לב, לא מנענו ממקימי האתרים החדשים (כמו "פרסטיק" ו"yossi80" ו"היהודי") לפרסם כאן את האתרים שלהם. להיפך, הם מוזמנים לעשות זאת בהמשך. אין כאן לא קנאה ולא תחרות, ח"ו. ג. כעצה טובה למי שבכל זאת רוצה להמשיך לגלוש כאן, אני מציע להתקין במחשב את תוכנת "נורטון סקיוריטי", שמעלימה את כל סוגי הפרסומות. מי שגולש עם התוכנה הזאת מותקנת במחשב שלו, אינו רואה שום פרסומת כאן בפורום, לא קופצת ולא אחרת.

yosi80

New member
ברוך תיהיה עופר גיסין היקר

אמת ויציב כל מה שאמרת נכון. עצם העובדה שיש כאן כמה תגובות בודדות ביום מעידה על העובדה שרובם נטשו ועברו למקומות אחרים. בכל אופן כפי שציינת אתר תפוז נחשב לאחד הפורטלים היותר גדולים היום בארץ וחשיפת הפורום לאחינו הרחוקים חשובה מאוד, כקפיצת דרך לעולמו של רבי נחמן בהמשך. כמייסדי אתר תפוז בגילגולך הקודם, רציתי לשאול אותך איך זה שלמערכת אדמינסטרציה כל כך מפותחת ומשוכללת אין את האפשרות להחליט איזה באנרים ואיזה הודעות יופיעו ואיזה לא. שהשם יתברך יזכה את כולנו להפיץ תורה ברשת ולהאדירה. ואסור לשכוח להכיר טובה ותודה לאדריכל הראשון של רבי נחמן מברסלב באינטרנט הלו הוא ר' עופר גיסין היקר השם ישמרהוא ויחייהוא. אמן!!!

ר' יוסף היקר

את אתר תפוז לא יסדתי ב"גלגולי הקודם", אלא כיהודי שומר תו"מ ב"ה. אין שום קשר בין התכנים והעיצוב של תפוז היום לבין האתר שהקמתי לפני תשע שנים, ומכרתי לפני שש שנים. אני מניח שבמערכת של תפוז אפשר לעשות כל מה שרוצים, אלא שבעלי האתר מתפרנסים מפרסומות, ומהודעות כאלה ואחרות, ואין להם שום ענין לצנזר אותן כפי רצוננו. פראזניק ידידנו הצליח לפעול אצלם שפרסומות בלתי צנועות ומנוגדות לרוח היהדות לא יופיעו כאן בפורום. אין לי מושג אם זה מתבצע, כי אני משתמש בתוכנות אבטחה שמנטרלות את כל הפרסומות כאן. אגב, לפי מה שאני רואה בפורומים אחרים, אין מספר הודעות גבוה בשום פורום - ולדעתי זה מצוין. לחסיד ברסלב אין מה לבזבז זמן באינטרנט ב"צ'יטוט" אינסופי. האינטרנט צריך לשמש לשלוש מטרות: א. אתרי תוכן בענין רבינו לקירוב רחוקים ב. אפשרות לקרוא ולהכיר את ספרי רבינו למי שלא שמע עליהם ג. שאלות ותשובות בעניני ברסלב למי שאין איפה לברר אתרים כמו שלך, וכמו אתר "לב הדברים" של הרב ארז דורון, ועוד אתרים שקיימים,ועוד שכרגע עובדים עליהם - כולם ממלאים את התפקיד הזה. אני יודע מנסיוני שמנהלי אתרים מאד רוצים לראות תנועה באתרים שלהם, והפורומים נותנים הרגשה שיש "אקשן" באתר, אבל זו לא המטרה שצריכה לעמוד לנגד עינינו, לעניות דעתי, אלא להרבות תוכן ופרסום ספרי רבינו. ויהי רצון שנזכה להארת היום הקדוש "זאת חנוכה" באור הגאולה האמיתית בקרוב ממש.

S p a r k l e

New member
תוספת בעניין חסימת פרסומות...

עופר גיסין כתב: "ג. כעצה טובה למי שבכל זאת רוצה להמשיך לגלוש כאן, אני מציע להתקין במחשב את תוכנת "נורטון סקיוריטי", שמעלימה את כל סוגי הפרסומות. מי שגולש עם התוכנה הזאת מותקנת במחשב שלו, אינו רואה שום פרסומת כאן בפורום, לא קופצת ולא אחרת." עוד פתרון - תוכנת Zone Alarm Pro בגירסה החינמית להלן: או בקישור הזה, ואם לא פועל - אז פה: (להעתיק ולהדביק בשורת הכתובת) http://download.zonelabs.com/bin/free/1043_zl/zapSetup_55_062_004.exe חוץ מחסימת פרסומות (שזה רק בונוס בתוכנה) היא נותנת FIRE WALL יעיל ומוערך, שיכול לפעמים להציל לכם את המחשב... כדאי!

למעלה