תראו מה מצאתי!

KitiKiti

New member
תראו מה מצאתי!

ויש עוד הרבה גם אני!אבל לא על ביה"ס!

1Reebok

New member
מישהי פה מאוד מאוד יפה.

והמישהי הזאת היא לא אני

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא

|נראה לי שלא.היא בת 13,ההיא בתמונה נראית הרבה יותר אבל אולי אני טועה

1Reebok

New member
כבר ראיתי בנות 13 יותר מפותחות...

קצב ההתפתחות שונה לכל בנאדם. הסנטר האף והאוזניים דומים בין התמונה של הפעוטה לתמונה של ה...לא פעוטה...

KitiKiti

New member
לא חחח זאת לא אני זאת לואיסנה,

זאת שאני מעריצה...אבל אנחנו דווקה מאוד דומות,הייתי המפגש והיא טיפה יותר גבוהה ממני ויש לנו אותו צבע שיער ולשתינו יש נקודות חן ליד השפתיים רק שהיא מסתירה את זה במייק-אפ...

../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אגב. בקשר לחתימה שלך

קודם כל זה "ועתה ספר לי אודותיך. היא לא אומרת ואתה אלא ועתה-כלומר ועכשיו.. ועודותיך כותבים עם א' לא עם ע'

1Reebok

New member
טוב, לא חשוב כבר, לא חייבים לדבר.

בכלל, כאילו, אף פעם.

ובכלל,כל המורדים האלה

לקחו חבורה של כוסיות מפגרות,ויאלה עשו סדרה. כשרון משחק הכי קטן אין שם. אז מה ההקטע בלהע5ריץ את זה?

KitiKiti

New member
תראו,אם אתם לא אוהבים אותם,בסדר

זת תעדכם.אבל אל תגידו את זה ככה כי לואיסנה משחקת כבר 6 שנים,ובאמת שהיא טובה במשחק,קמילה (חבורתצ הכוסיות אמרתם..) 7 שנים,והיא הולכת עוד לביה"ס למשחק,ורוב השח'נים שם שיחקו בסדרה הקודמת של המפיקה-כריס מורנה. יש שם אודישנים מאוד מוקפדים שלוקחים בחשבון-שירה,ריקוד,ומשחק. וזה לא לפי היופי,אולי הן יפות,אבל זה כי מטפחים אותן! תסתכחלו על כל הסלברטיות הישראליות איך שמאפרים אותן וזה...כל מי שמפורסם מקפידים שהוא יהיה יפה!

למעלה