תראו מה מצאתי!!!!!!!!

efratushke

New member
תראו מה מצאתי!!!!!!!!

טוב... עברה לידי שמועה שמתישהו בגלי צה"ל יש יוני בלוך.. אז מה.. שאני אפספס?!?!? אז בודקים מהר-מהר מתי זה.. שמא הפסדתי.. או שיש עוד מאה שנה או התחיל לפני חמש דקות.. בקיצורררררררררר!!!!!!!!!!!!! אני רואה שזה מחר בלה בלה... ב2 בצהרים (יופי.. כמה טוב שאני לא בבצפר באותו זמן! עצוב! 21 ליוני ואני עוד בבצפר!) ומה אני מוצאת?!?!?! הדורבנים!!!!! תמונות מהאירוח שלהם בפורים! זוכרים את זה? וואו זה היה מזמן! היום שגיליתי שאורי ויינש... אוי זה סוד ששששש!!
(חחחח כלום סתם חח) אה כן.. ומחר יוני בלוך ב2
כתומה אם גבר גבר את מקליטה לי אני אשיג לך קלטת/קסטה (חחחחחחח איזה שם מצחיק!) ואם ראיתם את זה כבר אז אל תצחקו עלי..

efratushke

New member
גלווווווום כפרות שכמותך! ../images/Emo13.gif

שמעת את זה ברדיו אני מבינה.. אחרי תחנונים רבים מאמא שתתאפק עם הקניות ולא תלך באותו זמן לסופר ותקליט לי, ושימוש במניפולציות כגון: "טוב אמא... תעשי מה שאת רוצה.......
" היא הקליטה לי!! אז, מה אתה אומר על אפרת גוש הגוש? מממ.. היא יוצאת ילדת אקי"ם, נכון? כבר מזמן אמרתי את זה.. במיוחד בהופעות שאני מתאפקת לא להתפוצץ לה מצחוק בפרצוף או לחקות אותה או משהו שיסגיר לה את עצמה חחח! גם התנועות.. והיא גם נשמעת ככה.. שתהיה בריאה אמן! לקחת אותה בשביל הייחצון של עצמה זה רק פוגע בה, נכון? עצוב...
אני בעד להחליף אותה באפרת אחרת (אהם.. חחח) למרות שיש בה מן החן
שיהיה לה בהצלחה ותומר אמן שיהיה בריא
יש לי כל כך הרבה מה להגיד ואני כל כך מאופקת.. ששש.. אסווווווור
ולסיום - איזה יופי היה היום בדרוזיה! חחח איזה חום **** (קללה עסיסית)
(...ושיתחדשו על הסמיילי המיוזע
)

טרושקה

New member
אפרת יש לי משהו אחד להגיד!

חרמנא לצלן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרגת אותי

gloom

New member
את מכורה לאודי ואביעד../images/Emo66.gif

טוב אני מפחד שאני מתערב.. אתם יכולות לחסל אותי

טרושקה

New member
חוסלת!

ממה אתה מפחד? מאפרת? - סתם כתומה אנמית... ממני? - טוב, מוצדק...
למה מכורה לאודי ואביעד???

gloom

New member
חחחחחחח../images/Emo66.gif

אפרת גוש היא סתם גוש בשר.. היא כל כך מכוערת והורסת שירים.. את מגרד היא הרסה וזה השיר שהיא עושה את הקולות.. זה באמת כישרון של ילדת איל"ן

כתמונית

New member
אין ספק!

שאני עושה את "מגרד" הכי טוב!!! כן כן! ( יש לי פוטנציאל עם התנועות והכל!) וואו! והיה מצחיק היום בדרוזלנד! אהה! כן! ומהיום אני "תכלת"....(long story)

efratushke

New member
ואני שחורה! (כי.. יש קשר ביני לבין

שחור..) אוייש, לכי תבינו את סעיד! חחחחחחחחחחחח!!!!! ושוב אני והכתומה משלימות אחת את השניה.. היא מחקה את אפרת בתנועות ובסטייל ואני מחקה אותה מבחינה קולית.. זאת אומרת.. בערך.. טוב אני שואפת לשלמות! זה קצת יוצא עקום.. וקצת לא דומה.. אבל מצד שני מספיק דומה!! בקיצור, כן-כתומה מלכה! היא מחקה אותה הכי טוב! "אין ספק" כדבריה

טרושקה

New member
גם את איתי היא מחקה לא רע...

ושאני לא אספר איך את מתאמנת על זה...... חחח

efratushke

New member
מתי תדעי לחקות את רוני סופרסטר?

אוי לאאאא! הזכרתי לעצמי את יעל דואני.. אוי לא!!!!! זה מזכיר לי את הקלמר הז"ל שלי!! אביה!!! מה עם האידיוט והקלמר? או יעל דואני עם הקלמר? היי... מישהו עם הקלמר שלי עכשיו חוגג! היו שם תכשיטים גם..
בטח דן תורן חוגג עליו..

טרושקה

New member
הוא בטח כבר נמכר... פחח

אני אומרת... בואי נעשה אמבוש על רוני ועל אחותה (דרך אגב, היא מופיעה בהוד השרון ב-8.7) ונגזול ממנה את קלמרך האהוב... הגונב מגנב פטור...
(זה עם ט' נכון?!)

למעלה