תראו מה מצאתי

s h o o s h a

New member
תראו מה מצאתי

בין החבילות, הניירות, התמונות וכל שאר ה-"בינים", אי שם שהיה קבור במשך שנים במחסן וקיבל שחרור רק אתמול, כשהגעתי גם לקרטון בו היה מונח, מצאתי גם את זה יפהפה ורגיש ומבקשת לשתף גם אתכם כתבה : סוזן פוליס שוץ "יש אנשים שהם תמיד לבדם הייתי כמותם עד שפגשתי בך. יש אנשים שאינם בוֹטחים בזולתם הייתי כמותם עד שפגשתי בך. יש אנשים שאין בכוחם להנות מעץ ומפרח גם אני לא יכולתי עד שפגשתי בך. יש אנשים שלעולם לא ישבעו רצון הייתי כמותם עד שפגשתי בך. יש אנשים שאינם יודעים למצוא שלווה גם אני לא ידעתי עד שפגשתי בך. יש אנשים שאינם מכירים את חווית האהבה גם אני לא הכרתי עד שפגשתי בך." בוקר ושבוע טוב, שקט ורגוע שיבואו עלינו

יהודה א

New member
../images/Emo96.gif בוקר אור לשבוע חדש

בוקר טוב בוקר אור שושה מממש ממש יפה ולכן/ם אנשושים קומו עורו לעמל יומכם ה
בפינה מיזגו לכן/ם מלוא הכו ותהנו שיהיה שבוע מקסים לכולנווווווווווווווווו

בוקר טוב וקסום לכולםםםם../images/Emo141.gif

בוקר טוב וקסום לכולם או שמא נאמר שבוע טוב ושקט לכולנו... נכנסתי לאמר לכולכם בוקר טוב, לפני לכתי לעבודה.. כולי תקווה שיעבור עלינו שבוע שקט שמרו על עצמכם פתחו את עיניכם אשר אתם נמצאים והולכים.. הרשו נא לי להיפרד מכולכם בנימה זו : שיהיה לכולכם עבודה נעימה ויום נפלא... ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* בברכה: קסם של אישה המקורית

רות 2

New member
צ'ט של יום א'....

נכון שאם קמים בבוקר ולא מוצאים ת'מפתחות של האוטו,ת'תיק, ת'נעלים זה סימן שלא כדאי לצאת לעבודה? נכון שאם קמים בבוקר ומרגישים מה עייפים למרות שמרוצים מהכל , זה סימן שלא כדאי לצאת לעבודה? נכון שאם כוס הקפה של הבוקר נישפך לך על הבגד הדנדש זה גם סימן?.. יש ימים כאלה שמקבלים כל מיני סימנים שהיום רצוי להשאר בבית... (רות עסוקה בשיכנוע עצמי..)

אופס ואיך שכחתי רות

אחרי שלא יוצאים לעבודה רצוי לשבת רגל על רגל עם כוס קפה דנדש ומוסיקה טובה אחר כך אפשר לצאת קצת לחוף לצבור ים של אנרגיות ועוד ועוד.... בוקר טוב

רות 2

New member
זהו חזרתי..

מהים ..הליכה.. נשימות.. ואני חדשה!!!! ואני חזקה כאילו אף אחד לא יכול עלי!!!! (רות מזמן לא אמרה לניצת ש... טוב נו... שלא ישמע מתחנף מידי אז לא היא תגידי כלום...)

ophra

New member
נשמע לי שאת כבר משוכנעת ../images/Emo6.gif

אבל יכולה לצרף את התמיכה שלי בכל זאת
אני דווקא משום מה הגעתי לעבודה מלאה מרץ לקראת שבוע חדש עמוס במשימות ועם אינסוף שוברי-שגרה (שתי מסיבות סיום, מטפלת בחופש, שני ביקורים אצל רופא שיניים ועוד כהנה וכהנה...
) עפ
(תחזיקו לי אצבעות שהאנרגיות יחזיקו עד סוף השבוע
)

ophra

New member
שושה....

אם אני אגיד משהו על השיר - תכעסי...
אנסה בזהירות.... לא להיות לבד כל הזמן לבטוח בזולת להינות מעץ ומפרח לשבוע רצון למצוא שלווה להכיר את חווית האהבה כל אלו, כשהם נמצאים בנו גם בלי אותו אחד שלצידנו הם שהופכים אותנו להיות בני זוג פוטנציאליים אטרקטיביים הרבה יותר הם אלה שמגדילים את הסיכוי שכשיגיע האחד המתאים הזוגיות בינינו תפרח ותבלבל ותגרום לאושר גדול גם אני חשתי כך פעם. כמו בשיר. כבר לא. ועדיין לא פגשתי "בו". מקווה שלא הרסתי לך את ההנאה מהשיר. שבוע טוב ונעים! עפ

s h o o s h a

New member
עפרה

למה שאכעס? אני יכולה ללמוד ובכל מקרה - לא לכעוס לעיקרי דברייך, חייבת רק להבהיר שמדובר במילים שמצאתי את עצמי מזדהה עמן מאד מאד לפני הרבה שנים כשאיש אחד, יקר ללבי, שאותו אנצור לנצח בנשמתי ו"דמותו" מקועקעת על גופי לימד אותי מחדש אהבה מה היא. מקווה שהצלחתי במעט מילים להסביר הרבה

למעלה