תראו מה מצאתי

כמו חדש

New member
תראו מה מצאתי

בן אדם מתחיל לסדר לקראת פסח והופ נופל עליו ספר שירים של נעמי שמר. אז אני פותח את הספר ומה אני מוצא? שיר שנכתב בשנת 1975 עוד לפני שהיה אינטרנט בארץ ,שלא לדבר על פורומים.ונראה לי שאת השיר הזה אפשר בקלות להתאים לימינו בעידן הפורומים.אז אני מקדיש אותו לכל מי שגולש לפורום הזה. יש לי חבר/נעמי שמר =================== יש לי חבר בירושלים יש לי חברה ברמת אביב יש לי חברים בראש העין וגם בגשר הזיו פזמון: אצא לי לטייל על כל ארץ ישראל במקלי ובתרמילי ובערב היום בוודאי אמצא מקום אצל החברים שלי יש לי חבר בכפר החורש -ובאשקלון-ובעתלית יש לי חברה בחוף מכמורת ובעפולה עלית פזמון: אצא לי לטייל.... יש לי חבר בבאר-שבע יש לי חברה בכרם שלום יש בנהלל ויש בגבע ויש אפילו בסדום פזמון: אצא לי לטייל... =========================== אחח......ארץ ישראל היפה של פעם.היום רב הסיכויים שאם תצא לטייל לבד ירו עליך או שתכנס בטעות לשטח A ואז ירצחו אותך. פעם היו אופטימים...

TPA

New member
מה הפואנטה??

מה הפואנטה של השיר ואיך זה קשור לפורומים??? ותפסיק להיות כל כך פסימי אתה עדיין יכול לבלות בצפון יום טוב, TPA

TPA

לא צריך פואנטות יותר מדי לחיים שלנו..... טענתו (לדעתי) הייתה שב-1975 הלכו לבקר בשטחי A והיום לא. כלומר, אז היו לנו שם חברים, ועכשיו לא. במידה מסוימת הוא צודק וזה נכון. המשותף לפורום הזה הוא שרובנו סטודנטים, אבל אנחנו לא חייבים לחלוק את שעורי הבית שלנו אחד עם השני. יש דברים איכותיים וטובים שאפשר לחלוק, ביניהם מחשבות, דעות, סיפורים, ודברים משמחים...אירוניים וכו`

מורני !

New member
אממ.. ליאורי?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יווו הרגת אותי.... האמת.. שתודה שלא בדיוק ``במקרה`` מצאת את הספר.... אההה?? אלק ``במקרה``... ובטח גם ``במקרה`` פתחת דווקא בשיר הזה.... (תודה שאתה קורא אותו כל לילה... ) :) :) :) :) :) :) :) חחחחחחחחחחחחחחחחח שטח A......

שווארמה

New member
להלן טיול מאורגן....

ביום שבת יצא טיול מאורגן לשטחי A כל נרוצים להרשם אז זה פה רשימת ציוד: שחפ`צ (חובה) קפלס`ט (חובה) M-16 פלוס 5 מחסניות 2 טילי RPG 3 טילי לאו מימיה אשור בטוח חיים ו... ה ר ב ה מ ו ט י ב צ י ה חחחחחחחחחחח

למעלה