תראו מה מצאתי!!
E eranmc New member 23/7/02 #3 ´Mariah´s place וכל מה שהם יודעים להגיד זה BITCH. בכלל לא מצחיקים כל היום כובתים אותו דבר.
ש שעטנז New member 23/7/02 #4 בדיוק היום אמרתי את זה שהם מתלהבים עם המילה הזו. סתם החלטתי ללכת לשם... הם כאלה משחקים אותה ג´סטן הכי בסדר!
בדיוק היום אמרתי את זה שהם מתלהבים עם המילה הזו. סתם החלטתי ללכת לשם... הם כאלה משחקים אותה ג´סטן הכי בסדר!
E eranmc New member 23/7/02 #5 נכון!!!!!! ותראה מה ג´סטן שלח לי גלויה מגניבה מהוואי... עכשיו אני כביכול אמור להחזיר לו... וגלויה של באר שבע לעומת הוואי לא מסתדרת לי.
נכון!!!!!! ותראה מה ג´סטן שלח לי גלויה מגניבה מהוואי... עכשיו אני כביכול אמור להחזיר לו... וגלויה של באר שבע לעומת הוואי לא מסתדרת לי.
ש שעטנז New member 23/7/02 #6 חחחחח כן גם לי הוא שלח גלויה יותר יפה משלך! סתאאאאאאאם חחחחחח. גם אני רוצה לשלוח לו אבל קצת זה גלויה ואני לא יודע את כתובתו.
חחחחח כן גם לי הוא שלח גלויה יותר יפה משלך! סתאאאאאאאם חחחחחח. גם אני רוצה לשלוח לו אבל קצת זה גלויה ואני לא יודע את כתובתו.
E eranmc New member 23/7/02 #7 היית רוצה! ../images/Emo3.gif בא לך להחליף איתי? יש לי גם פוגים ומדבקות של בברלי לערס. ויש לי את הכתובת אם תתעקש לשלוח לו דמי חנוכה.
היית רוצה! ../images/Emo3.gif בא לך להחליף איתי? יש לי גם פוגים ומדבקות של בברלי לערס. ויש לי את הכתובת אם תתעקש לשלוח לו דמי חנוכה.
ש שעטנז New member 23/7/02 #8 וווווואאאאאאווווווווווו פוגים! לי יש מעטפיות אם אתה רוצה להתחלף וכאלה....
ש שעטנז New member 23/7/02 #10 תתבייש לך! אתה לא יודע מה זה מעטפיות?????? זה רק ה-ל-ה-י-ט של שנות הראפפו!!! נו הדפים האלה לרוב עם סוסי פוני עליהם שמריחים נפלא! אני מציע לגשת לחנות ו.... אה כדאי שניקנה.... כן!
תתבייש לך! אתה לא יודע מה זה מעטפיות?????? זה רק ה-ל-ה-י-ט של שנות הראפפו!!! נו הדפים האלה לרוב עם סוסי פוני עליהם שמריחים נפלא! אני מציע לגשת לחנות ו.... אה כדאי שניקנה.... כן!
E eranmc New member 23/7/02 #11 רגע... אני חושב שאני יודע. יש גם כאלה עם סמיילים? (כי אם כן אז יש לי לא כאלה.)
ש שעטנז New member 23/7/02 #12 כן יכול להיות סמיילים וואו אתה ממש בר מזל. הסמיילים הם הכי נדירים, חבל"ז. אין למצוא אותם יותר. ממש פריט לאספנים. אז בכמה אתה מוכר?
כן יכול להיות סמיילים וואו אתה ממש בר מזל. הסמיילים הם הכי נדירים, חבל"ז. אין למצוא אותם יותר. ממש פריט לאספנים. אז בכמה אתה מוכר?