תראו מה מצאתי..

דווקא למכבי? תשלחי לצה"ל... אולי הדגלנים

ישתפרו ויהיו מעניינים יותר.. ורוקני יחשוב על "ציורים" קצת יותר מקוריים מ...בית , מנורה ומגן דוד... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

dvd2000

New member
נאווה ראית עם איזה תורן הם מסתובבים ../images/Emo6.gif

לא יודעת אם זה נקודה כואבת....../images/Emo3.gif

יש דווקא כאילו שמאוד אוהבים את הכאב הזה....

עדי ל'ה רגע של התוודאות והתוודעות??../images/Emo8.gif

יש גם כאלה שאוהבים כזה
גדול.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אופסי...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין על דברים גדולים!!!!
גדול...
גדול.....
גד.... ומה שלא יהיה צריך
אחרי.... אחרי האוכל כמובן.

אגב הם עושים דברים כלכך קשים ומתואמים שלא

שמים לב על ה"מנצחת" היא נמצאת בתחתית התמונה ונותנת סימנים מתי לעבור מפוזיציה לפוזיציה וכולם רואים אותה. גם מהסוף.. פשוט מדהים!!! כל פעם שאני מתבוננת אני רואה דברים אחרים ומתמקדת בפרטים חדשים.

חחח. אני רק חושבת על המשמעת!

כשהייתי בצבא היה לנו מצעד מאפן, שעם 20 בנות לא הצלחנו ללכת בשורה ישרה. וזאת המנצחת שם למטה? טוב האמת היא שהבנתי את זה , אבל היא באמת נראה כמו מישהי שסתם מתלהבת ממה שקורה שם...

light the night

New member
בנות יקרות שלי..

אתן מדברות על צבא? אז בואו אני אספר לכן מה זה מסדר..בתור אחת שמשרתת בתזמורת צה"ל... פשוט מצחיק. אבל מי שיבוא ויראה מה עומד מאחורי המשלחת ה"מכובדת"הזו יבין איזה שוק הולך שם. נכון שבטקסים כמו החלפת נשיא או רמטכ"ל או טקסי סיום קורסי קצינים בבה"ד 1 הם נראים הכי מכובדים שיש אבל אני רואה את המסדרים כל בוקר מדלת המשרד שלי וזה פשוט צחוק!! צוחקים אחד עם השני, מסתלבטים, והרס"ר הנכסד שאמור כביכול "לפקח" על המסדרים והחזרות- הוא כולו נגד בן 23 רב סמל למי שלא יודע זו הרקגה הראשונה בקבע עם סיטרואן אחד.. ( > ) שהוא נראה לי עושה חפ"שנות יותר מהם. אני לא אשכח את היום הראשון שהגעתי לשם צילמתי אותם בפלאפון ושומעים אותי נקרעת מצחק איך שהרס"ר מצד אחד צועק ואז כשהם מסתובבים לצד השני להתהלך עם הכלי נגינה הוא נקרע עליהם מצחוק ולסיכום- כולכם מוזמנים לתזמורת צה"ל :) עוד 3 חודשים למנאייקקקקקקקקקקקקקקקקק לילה טוף :] וסליחה על החפירה... :) >>>>תמונות מהבסיס :]

ganitn

New member
שונה לגמרי מתמונות הריקוד...

יפה גם על מדים וגם כרקדנית. יאללה שהשירות יעבור מהר....

light the night

New member
אני תמיד אומרת...

שהאני של הצבא כל כך שונה מהאני האמיתית.... אבל זה בדרך כלל ככה..לא?

למעלה