תראו מה יש לי:)

Shazamit

New member
איזה יפה...!

טוב, גוהאן תמיד יפה! ^_~ מאיפה משיגים בובות כאלה? שני המקומות היחידים שאני מכירה הם הפנינג (בובות לא משהו, אלו שראיתי שם) והיריד של לה-מגנה (רחוק מידי)... ומשניהם אני לא רוצה/יכולה לקנות...

roychu

New member
זה בול כמו הפאן-ארט שלי ^^

../images/Emo2.gif

הוצאת אותו מהאריזה?! לי יש את טראנקס מסאגת סל, אם השיער הארוך, והוא עדיין ארוז לגמרי עם שלושת הדרגון בולס שלו. אגב, יש בובות כאלה עם דרגון בולס אדומים וכוכבים צהובים, מומלץ לא לקנות אותם כי זה פשוט זיוף. קנו רק את המקורי!

קודם כל הבהרות

כן אני אספן אקשן פיגרס שמוציא את האקשן פיגרס שלו מהאריזה יש לי הנוסע השמיני גרגולים אקסמן צבי הנינגה ועוד מלא והכל מחוץ לאריזה לא מבין למה להשאיר אותם שם הם כל כך אומללים סגורים:) ב זה לא בובת פלסטיק אלה משהו מפוסל ושביר!!!!! בגובה 30 סנמטימטר רשום על האריזה ג זה עולה 130 שקל וקיבלתי את זה מתנה:)

קודם כל הבהרות

כן אני אספן אקשן פיגרס שמוציא את האקשן פיגרס שלו מהאריזה יש לי הנוסע השמיני גרגולים אקסמן צבי הנינגה ועוד מלא והכל מחוץ לאריזה לא מבין למה להשאיר אותם שם הם כל כך אומללים סגורים:) ב זה לא בובת פלסטיק אלה משהו מפוסל ושביר!!!!! בגובה 30 סנמטימטר רשום על האריזה ג זה עולה 130 שקל וקיבלתי את זה מתנה:)

למעלה