מעיין סוג של מוטציה של עברוש עצום שתוכנן ושוחרר לחופשי ע"י חברות מדענים פלסטינים מרושעים. בתכלס - עכברושים שאחלו טוב מהזבל שיש בשטחים (במיוחד בחברון) וגדלו למימדים עצומים (בשביל עכברושים). אני במו עיני ראיתי עכברתול רודף אחרי חתולה.
בטירונות שלי יצא לי להיחשף לחתולי פרא ביסל"שיים (Bislash Pantera בשם המדעי) - חתולים עצומים שגדלו על כל האוכל שנזרק מהמטבח. לאוכל היה אפקט הפוך על החתולים - בעוד האוכל גורם לבני אדם לרזות מהקאות ושלשולים שהוא גורם להם,את החתולים הוא דווקא ניפח למימדים של טנק מרכבה! אגב,בבקעה יש זבובזילות - זבובים עצומים שצריך טיל פטריוט בשביל להוריד אותם!
זה יענו כמו עכבר רגיל כזה..... את יודעת כמו תום מתום וגרי אבל גדול כזה.......... רוצח כזה........... בגלל זה קוראים לו עכברתול כי זה כמו עכבר אבל בגודל של חתול יש גם עכברדלס שזה כמו עכברתול אבל עם פסים כאלה כמו של ברדלס......... יש כאלה בחומש ובקרני שומרון והם גם נושכים.......... לא עלינו..................
הדברים האלו הם די מכה מבחינת ברה"צ. בקורס חובשים שלי היה איזה צנף שהעלה את הסוגייה,והמדריכים ההומואים שם לא ידעו בכלל מה זה עכברתול וחשבו שהוא מסתלבט עליהם ודפקו לו תלונה. אז כתור הוכחה הוא החליט להביא להם פגר של עכברתול שהחבר'ה שלו תפסו במוצב.
אז כנראה שהמוח שלך לא גדול, כי לא חשבנו דומה. חשבתי על אותו משפט כמו שלך, אבל הסוף הוא ערבים. אם כבר עשית כזאת השקעה והבאת את הילד מארה"ב עד חברון, הפסיד ביצפר והכל, אז תן לו להרוג ערבים מה קשור עכברתולים?
לא יצא לי לראות כזה חזיר בהמתי, אבל ראיתי כבר חזירים גדולים יש באיזור שמאחורי הגדר מערכת מלא נביעות עם קנה סוף בשומקום.., אשכרה עולם אחר לגמריי...... האמת שכל הזמן הציידים אצלנו מדברים על חזירים בסדר גודל הזה של ה400, 500 קילו... לא תיארתי לעצמי שזה כזה עצום. לילד שלום.
ירה בו 8 פעמים ואז עוד פעם מטווח קצר וזה הרג אותו..... זיין שכל, שיחקתי ב S.T.A.L.K.E.R יריתי בו לפחות 25 כדורים עד שהבן של זונה מת, והוא היה רבע ממנו בגודל.