תראו מה זה!!

תמיררר

New member
תראו מה זה!!

איזה גודל של חזיר בר...
אייל, ואנחנו חשבנו שהחזירי בר שמסתובבים אצלנו ביישוב הם גדולים, הא? :) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3404635,00.html

תמיררר

New member
בוא אלינו לצפון

קח רובה (רובה אוויר גם תופס..), פנס גדול כזה וטויוטה או איסוזו, ותתחיל לצוד כאילו אין מחר. תבקש מאייל הגמל שיעלה תמונה של החזיר שאבא שלו צד פעם.. יש שמועות שאחר כך הם אכלו אותו יחד עם התאילנדים :)

ק ד ו ש

New member
יוווו זה מטורף, איזה ענק

חיה מסריחה, פעם רדפו אחריי ואחרי חבר בניווט שני חזירים.

תמיררר

New member
חח בטח זאת הייתה אמא עם גורים

האמהות הכי מפחידות. מוכנות להרוג אותנו בשביל לשמור על הגורים המסריחים שלהן.. כאילו ייצא מהם משהו טוב כשהם יגדלו :)

ק ד ו ש

New member
כן גם אני חושב שזאת היתה אמא עם גורים

הן היחידות שתוקפות. התחילה לרוץ סביבנו שם במעגלים ולצרוח כמו מפגרת חבר שלי עלה על עץ. הפקיר אותי. אין על פרות, כאלה שמנות ולא עושות כלום רע.

Jan22

New member
צריך לדפוק לילד הזה מכות

למה לעזאזל לצוד חיות נדירות כל כך ? דווקא את אלה שלא שכיחות הם מנסים להכחיד ? מזכיר לי את הדייגים שחיסלו את התמנון הגדול ביותר בעולם (נכון ללפני שלושה חודשים בערך) לפני כמה חודשים בניו זילנד ,אם אני לא טועה... אמריקאי מטומטם. יום אחד יקבל כדור גומי לפרצוף, אינשאללה אמן !

ק ד ו ש

New member
השאלה היא

אם זה באמת היה התמנון הכי גדול בעולם. כלומר, זה מה שמצאו עד עכשיו, אבל אתה רוצה להגיד לי שבכל האוקינוסים הענקיים, אין אפילו תמנון אחד יותר גדול? בטוח יש. כנ"ל לגבי החזיר המעפעפן הזה. כולה חזיר מה אתה היסטרי.

תמיררר

New member
בטוח שהוא לא היה הכי גדול

שמעתי פעם בנשיונל ג'אוגרפיק איזה מדען אחד אומר שאנחנו לא יודעים אפילו רבע ממה שהולך באזורים באוקיינוסים שעדיין לא נחקרו. הוא אמר את זה בהקשר של התמנון הזה שג'אן דיבר עליו. ושיש סבירות גדולה שיש שם יצורים ענקיים מוזרים כאלה שאנחנו אפילו לא יכולים לדמיין, ושהתמנון הזה הוא רק ההתחלה. וגם החזיר הזה תכל'ס, בחיים לא חשבתי שאני אראה חיה כזאת. אחרי שמעשנים איזה ג'ויינט או שניים ושומעים דבר כזה זה ממש מכניס אותך למחשבות עמוקות... :)

Jan22

New member
בגלל שזה חזיר אז לא להתרגש ?

אנשים מחסלים דווקא את מה שאין הרבה. זה לא טוב.

Jan22

New member
אתה מכיר אותם ?

זה הגוש השחור הזה ,עם העינים הבוהקות והספרינטים המדהימים. החיה הזו פשוט מהירה בטירוף.

nisanil

New member
לא חייבים קרבי בשביל זה

ראיתי אחד כזה מחוץ לבית פעם

למעלה