תראו מה זה!

קוב

New member
תראו מה זה!

שבת אחת אני לא בבית וכבר הכל הפוך? חתונות, שקופות, חורים, רהיטים עפים וכל זה קרה בסוף שבוע אחד? רגע אחד אני מסובב את הראש ו...זהו? אי אפשר לעזוב אותכם לרגע לבד!

אפרת.א

New member
וויייייייייייי - חבר´ההההההה...

´כנסו מייד חזרה לחורים ,,,, המשגיח הגיע! קובבבבבבבב אהלן חומד...מה, מה שלומך?. איך היתה השבת??? לאאאאאאא שלא תבין לא נכון אמממממ.....אממממממ.....אמממממ....(אפילו המלים בורחות ממני) (תמיד תמיד שאני זקוקה לעזרה כולם בורחים אה????) אני מה זה ילדה טובה, ממושמעת ו.....לא מוציאה הגה מהפה...חחחחחחחח כנראה שיש לי אמממממ....מתחזה ?....(תגיד שאתה קונה את זה פליזזזזזזזז:)))))))))))))

קוב

New member
אני קונה הההההההכל, תמים כזה...

אז ככה: א. נהנינו מאוד! ב. קריעת תח.... רגע איך לומר מממממממממ כן - עכוז, זהו, תרתי משמע! לשבת 14 ק"מ על אופניים בלי כיסא הידראולי אורטופדי זה.... יש בזה חוסר נוחיות מסוים. אבל בסך הכל - פשוט כייף. מזג האויר אמנם התל בנו, קודם רוח וסופת חול, אחר כך קצת גשם ובוץ אבל כל רק תרם והעשיר את החוויה. אגב, עם כל הספורטאים המקצוענים עם הצמודים האלה...... עכשיו אני יודע מאיפה שאב מל ברוקס את השם לסרטו על רובין הוד - גברים בגאטקס. שיהיה לכולנו שבוע טוב, שקט ובטוח קוב

אפרת.א

New member
חחחחח קוב , תודה נרגעתי:))

קונה, קונה - אבל בערבון מוגבל
כשתרד השבוע לכיוון דרום - אנא................השתדל לאחר הבראת העכוז אמממממממ...שלא נאלץ לתת עזרה ראשונה לנזקקים
שיהיה לך שבוע מקסים ופורה:)) (תרתי משמע)

למעלה