תראו מה התברר

תראו מה התברר

התברר שגם בפלסטין יש שמאל וימין (רק הימין לא קיים). התברר שארגוני הטרור "מפלגת העם הפלסטינית", "החזית העממית לשחרור פלסטין" ו"החזית הדמוקרטית לשחרור פלסטין" הן מפלגות קומוניסטיות (וזה לא סוד שהקומוניזם שייך לשמאל). אז התברר שמי שמפעיל נגדנו טרור זה השמאל הפלסטיני.

ושוב

הקומוניזם השמאל הערבי רוצה לעשות לנו ליהודים אתה מה שהנאציזם השמאל הגרמני רצה לעשות לנו.

מקס -

המשטר הנאצי הרג בקומוניסטים הרבה לפני שהתחיל בחיסול היהודים. הנאצים קבלו אפילו תמיכה כספית מיהודים למימון מלחמתו בקומוניסטים -עם עליתו לשלטון, ולפני שמטרתו האמיתית = חיסול היהודים, התחילה להתבצע.

REHVOT

New member
כרגיל יעל ממשיכה בשקריה

מתי היהודים ממנו את המשטר הנאצי?

תגובה

היהודים לעולם לא נתנו תמיכה כספית לנאצים. המפלגה הנאצית דיברה על השמדת היהודים הרבה לפני עלייתה לשלטון.

shy-1

New member
אני הייתי מפריד בין הדברים, מה

שהנאצים עשו לנו כשהעולם ברובו שותק, ךא יחזור שנית ! היום לישראל יש לדעתי דאגות בוערות יותר בכדי לתת את דעתה אליהן. שיויון זכויות תושביה,רווחה,תעסוקה,חינוך,דיור לאזרחיה. ישראל חזקה מבחינה בטחונית, יותר מאי פעם. עובדה.

תגובה

אין כמאת הבדל בין הנאציזם והקומוניזם. עובדה, היום בצפון קוריאה יש משטר קומוניסטי וזה לא סוד שיש שם גם השמדה בגז ובעצם אותו דבר שהיה אצל הנאצים.

shy-1

New member
היי מקס, מאחר והידע שלך הוא כה

עצום ורב, האם אתה יודע באם האמריקאים השתמשו בסוגי גז/אבקות/רעלים שונים כנגד הויאטקונג במלחמתם בויאטנם ?

shy-1

New member
נו, אם ידע כזה אתה יכול להיות ...

ראש ממשלה

בהחלט ../images/Emo11.gif

"קבלו את ראש ממשלת ישראל מקסים עליון" (מצויין, אני אוהב איך שזה נשמע).

shy-1

New member
יפה, אם כך יזכור אותי אדוני בשעה

שירכוש אי יווני לו ולבני ביתו. תודה.

shy-1

New member
לצערי, אם תהיה ישר, לא תוכל להיות

ראש ממשלה, תחשוב שוב

REHVOT

New member
הערבים המחבלים זה לא שמאל

הפ קטגוריה בפני עצמה