תראו מה התבטל ...

Setherial

New member
תראו מה התבטל ...

זוכרים את העניין של האיחוד רשויות ? אז שימו לב לזה.

kedeman

New member
רק דבר אחד חבל

הכסף.... אבל תאמת.... אם הממשלה תרצה למצוא איפה לקצץ היא יכולה לעשות את זה בלי לצאת מהמשרדים שלהם בכלל (למה צריך 2 שרים במשרד האוצר ומשהו כמו 50 שרים על 20 תיקים??? - קצת בהגזמה אבל עדיין...)

yotamstei

New member
ביטול האיחוד

הוא כניעה טיפשית של הממשלה ,שסוף סוף יכלה להוכיח שהיא מועילה במשהו, לכל מיני עסקנים שרוצים משכורות שמנות על חשבון האזרח והמדינה. חבל שאתם רואים את זה כצעד חיובי.

kedeman

New member
זה גם נכון

אבל רוב האנשים פה מרוצים כי היו איחודים שהיו טיפשיים מאוד לחלקנו הדוגמה הכי טובה לזה שאני זוכר כרגע היא הפיצול של "הערבה התיכונה" וחלוקת המושבים שלה בין 2 מועצות קיבוצים - תמר וחבל אילות לתושבי הערבה התיכונה הדבר הזה לא היה כל כך טוב אני לא מכיר את רוב הרשויות בארץ ולכן לא יכול לומר אם בכל מקום זה היה טוב או לא אני מניח שהיו מקומות שזה יכול היה לשפר להכניס את מועצה מקומית אליכין למשל לעמק חפר נראה לי שהיה צעד שבכלל לא היו מרגישים אותו.... ובטח יש עוד מקומות שהאיחוד היה רק לטובתם..

fresh mishmesh

New member
לנו היה אמור להיות איחוד עם חופא"ש

ככל הידוע לי והבית ספר שלנו שלח משלחת להפגנה בירושלים נגד הפירוק של החינוך ההתיישבותי... כנראה שאצלנו יותר טוב כמו שאנחנו ממה שאמרו לנו בבית ספר (ולא גורמים רשמיים, אלא תלמידים) הבנתי שאם יפרקו את החינוך ההתיישבותי יבטלו לנו את ההסעות ועוד כל מיני שטויות שכאלה אבל פירוק החינוך ההתיישבותי והאיחוד בין המועצות האזוריות הם שני דברים שונים, לא? עזבו, מסובך מדי בשבילי..

hadasbaril

New member
לךהסביר?

החינוך ההתישבותי יפחית את הכסף הזורם לבית ספר.תהיה חזרה למתכונת הישנה בלימדי ביטולוגיה וזהו בערך. איחוד רשויות,לדעתי עם שפיר ואני בעד.הסעות לא יבטלו כי המועצה חייבת להביא אותנו לבית ספר,חובה.זהו. נ.ב מנשה מחה בגלל שיושבת ראש ועד ההורים הלא נחמדה דחפה אותו לזה.פרטים באי סי קיו. ועוד נ.ב למה תלמידים?נירית ומנשה היו מסבירים לך, אם את מדברת איתם.

fresh mishmesh

New member
זה בסדר

אני מאוד לא מעוניינת לדבר עם אף אחד מהם... ולמה תלמידים? כי דיברנו על זה בבית ספר בקשר להפגנה שי'4 נשלחו אליה...

kedeman

New member
שני דברים שונים

פירוק החינוך ההתישבותי זה צעד גם טיפשי הוא אולי חוסך כסף למדינה אבל מוכח שמהחינוך ההתישבותי יוצא יותר ממה שיוצא ממערכת החינוך הרגילה של בתי הספר ובהרבה מקרים זה כולל גם את ציוני הבגרות שמשרד החינוך גאה להציג (יעני - כאלה גבוהים)

זה חבל מאוד

סתם ביזבוז כסף ותפקידים. הרבה מאוד מהאיחודים האלו היו ממש הגיוניים, ויש לא מעט איחודים הגיוניים שאף אחד לא מעיז להציע (כמו לפרק את דרום השרון ולחלק את המושבים שלה לערים שהם נמצאים בתוכה).

למעלה