תראו מה השגתי!!!!!!!!!!

נדבוש 15

New member
תראו מה השגתי!!!!!!!!!!

1..זה מה שיהיה בסוף! זה רשום בספרדית! אין לי כח לפרש אתם מוזמנים לפרש את זה..... 2.השגתי כתבה! על פלוריסיינטה כתבה מפרו...!!! אני אשפיע על כל הפורום ואני משיג דברים נדירים מי שבונה אתר ומעוניין שאני יהיה עוזר מוזמן לפנות אליי כי לי אין כח לבנות חח;) אז אני מוסיף את הכתבה סתור קובץ ואת הסוף של פלורסיינטה הנה rumores para el final del 2005: Fede se va a alemania al enterarse que delfina esta casada con lorenzo. Flor empieza a salir con otro y cuando le esta por decir que si a su nuevo novio ve de atras a un hombre que ella cree, es federico. Flor va corriendo a la mansión pero cuando los chicos le dicen que todavía no saben nada de fede flor decide llamar a su novio. Cuando esta por agarrar el telefono se empieza a sentir mal y se enferma muy grave. Fede estaba en el aeropuerto buscando el elicoptero cuando se entera que la cantante de floricienta y su banda estaba muy enferma, a punto de morirse. Fede va a la mansion y encuentra a flor. La besa y flor se recupera pero llega el novio de flor y empieza a pegarle a fede. Pelean y fede logra sacar al novio ed flor de la mansion. Flor y fede se besan como nunca... y terminan

לא קוראת ולא קוראת../images/Emo70.gif../images/Emo150.gif

נו מור ספוילרים

נדבוש 15

New member
גם אני לא קראתי בכוונה, אבל יש כאלו

שמאוד אוהבים לקרוא!:) ומאוד מעוניינים בכך אני משיג הכל חח אז למי שרוצה שייהנה! אני לא מעוניים לקרוא למרות שאני יודע אספאניול:)

la reputa madre

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo26.gifתרגום../images/Emo36.gif../images/Emo39.gif

שמועות של הסוף 2005: פדה נוסע לגרמניה אחרי ששמע שדלפינה נשואה ללורנסו. פלור מתחילה לצאת עם מישהו אחר וכאשר היא באה להגיד כן לחבר החדש(אני מניחה שזה כן לנישואים) היא רואה מאחוריו גבר שהיא חושבת שהוא פדריקו. פלור רצה לרחוזה אבל כשהילדים אומרים לה שהם עדיין לא יודעים כלום על פדה פלור מחליטה להתקשר לחבר שלה. כשהיא באה להרים את השפורפרת היא מתחילה להרגיש רע והיא נעשית חולה במצב קשה. פדה היה בשדה תעופה מחפש את ההליקופטר שלו כאשר הוא שמע שהזמרת שת פלוריסיינטה ולהקתה חולה מאד, על סף מוות. הוא הולך לאחוזה ומוצא את פלור. הוא מנשק אותה ופלור מחלימה אבל אז מגיע החבר של פלור והוא מתחיל להרביץ לפדה. הם רבים ופדה מצליח להוציא את החבר של פלור מהאחוזה. פלור ומתנשקים כמו שאף פעם לא התנשקו..ונגמר.

סולדד100

New member
../images/Emo58.gifלמעלה

תודה על התרגום!!! אבל זה לא נראה לי הגיוני שזה מה שיקרה... כי הרי פדה אמור למות בתאונה או משהו כזה לא?

אז זהו..|ספיולר|../images/Emo185.gif

1. הסיקו את המסקנות האלה בגלל שכריס "מומחית" במוות של כוכבי הסדרה. 2. התסריטאים התרייאנו..ואמרו שמצאו סיבה שתשעשע את העלילה לגבי עזיבתו של פדה... אז יכול להיות שלא ימות..לא ידוע!

../images/Emo46.gifלמה אתם לא מסמנים ספוילר?????

אדיוטטטטטטטט הלוואי שתיחנק מ-
וואףףףףףף קראתי ת'משפט הראשון!!!!!למה אתה לא מסמן ת'סימן של הספוילר????????למה להיות רשעעעעעעעעע
גררררררררררררררררררררר טוב נו אני יודעת שהייתה לך כוונה טובה אבל פעם הבאה לסמן!!!!!

Meitar Rojas

New member
כנסי

א כל אין לך מה להאשים אותו הוא רשם |ספיולר|..נכון שהוא לא שם אייקון (
) אבל הוא התכוון לשים..זאת בעיה שלך שלא הבנת..אף'חד לא משולמי(רק בנחה
)

מעיינוש כפרה כנסי ../images/Emo6.gif

הוא בטעות התבלבל באותיות ולא יצא לו-
אבל לא נורא... גמני קראתי את המשפט ה-1.... אבל את מכירה את הרטע שאת קוראת ולא מבינה אפמילה כי את לא ממש מתעמקת בה...
אז זה מה שקרה לי ולמזלי לא הצלחתי להבין את המשפט
מזלי
איזה חרא שקראת תיזהרי מעייני יש פה המון שבכלל לא מסמנים... לפחות הוא ניסה לסמן

סולדד100

New member
אבל זה בכלל לא ספוילר!

הוא רשם את מה שלדעתו יקרה ולפי מה שאני שמעתי זה בכלל לא נכון

תשמעי..זה קורה בגלל ../images/Emo185.gif

הכתב המהיר.. אבל סולדד..צודקת! אני בכלל לא כתבתי ספויילר..למה סימנתי ספויילר אני לא יודע..האאא..בעצם יש ספויילר..אומנם לא גלוי..אבל ספויילר
האו! ואתה מעיין או איך שלא קוראים לך,אם היה לך יותר מאיי.קיו 10,היית מבינה שהתחרבשו לי האותיות ולא יצא לי ספוילר!

la reputa madre

New member
נ"ש../images/Emo34.gif-אהה בארגנטינה!!../images/Emo58.gif

היה כתוב בתקצירים שפדה ופלור הולכים לשכב...איך רואים שזה הסוף של הסדרה..אוףףף

Miss Rojas

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

פלור כזאת תמימה פתאום היא תזדיין?
לא מתאים

נכון אבל אני לא התכוונתי אליו...לא

להודעה הזאתתת להודעה שלפניה כמה לפניה חחחחח...נכון לפעמים כשאת רוצה לשרשר אז זה קופץ לך להודעה של למטה?!בינגו זה מה שקרה.....עזבו לא משנה

גלושש

New member
../images/Emo23.gifאבל הוא חדש הוא לא כל כך מבין

וגם לא נורא זה בספרדית צריך להתאמץ כדי להבין

למעלה