תראו מה הבאתי!

yelly

New member
תראו מה הבאתי!

טוב אז זה כתב של חברה שלי היא בת 15 ו4 חודשים כותבת ביד ימין לניתוחכם יעל

astral tal

New member
אריק, סתכל, הנה עוד מישהי מתחשבת

מראה לנו בדיוק לאן צריך ללכת ולאיזה כיוון. האם אבא שלה הוא מאותם אנשים שצובעים את החצים על הכבישים ? מכירים ? את החצים הלבנים האלו......אז זהו, שזה מה שאבא שלה עושה

אריק!

New member
אסטרל, מראה לנו כוון

יחיד, למעלה. מה, לנו אין דעה ? חוץ מזה עם מסה כזו של עץ מי בכלל יכול להתרומם. ואם להתרומם אז אולי לא בפורום זה ? יאללה, הולך להרים פה מישהו על טיל. אריק.

אריק!

New member
יעלי

החברה שלך לא מצליחה, למרות מאמציה, להשתחרר מתכניות טלויזיה אהודות, מנטליות בית, מאכלי אמא, סגנון במוסיקה ובעתיד גם מחבר. לשוא תסבירי לה, והיא גם תקבל שזה לא זה, ´בשטח´ לא יקרה דבר בומבסטי. זה שלילי ? לא בהכרח, יש לה את הייחודיות, הטעם והעדפות האופייניות לה. ככל שתתחבר יותר לעצמה כך תהיה שלמה יותר עם עצמה ואחרים. ככל שתנסה להיות מה שהיא לא, היא צפויה לאכזבות מעצמה וזולתה. הבחירה בידה. חשבתי שיש כאן גיל מינימום. חג שמח אריק.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאריק וכל השאר ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בהחלט יש כאן גיל מינימום ולכן אני מבקשת ממכם לא להתייחס לכתבי יד מתחת לגיל 17 ואם אתם בוחרים בכל זאת להגיד משהו, אנא אימרו דברים כלליים בלבד. אני מניחה שברור לכם וידוע לכם למה, אבל בכל מקרה הנה הנימוקים: - בגיל הזה עוד משתנים ומתעצבים וצריך להיות מאוד מיומן ומנוסה בגילאים האלו באופן ספציפי כדי לעסוק בכך. משום כך משתנה הטעות הרגיל של האינטרנט עוד גדל ופשוט יכול להביא לטעויות. שלא תטעו אין לי בעיה עם טעויות. אלא ש........ - בגיל הזה על אף שלא מודים בכך, מושפעים בקלות מאנשים אחרים, ומדברים של אנשים אחרים, ולכן : אותה מילה תמימה שאתם אומרים יכולה להגיע לעומקים של מישהו מהילדים האלו ולטלטל אותו. לא שיש לי בעיה עם טלטלות
אבל אנחנו הרי לא שם כדי לבדוק שהכל בסדר ולעזור וגם להבהיר, אלו דברים שאפשר רק בליווי שוטף בשטח. אבל למעשה הסיבה הכי חשובה היא ש..... - להגיד משהו למישהו זה להשפיע עליו. תנו להם/ן להתפתח לאן שיובילו אותם החיים, תנו להם להתבשל בהתבגרות של עצמם בלי להעיק עליהם עם ידע מיותר ולא תמיד נכון, תנו להם לעשות את התהליך הטבעי של התבגרות בלי לשנות ולהתערב ולהשפיע, אפילו שהם רוצים. אולי אני מגזימה אבל אני רואה את זה כדי לא מוסרי להשפיע עליהם באמצעות המדיה הזאת ובגיל הזה (כשעדיין קשה לשפוט ולהפריד). אז ככה: אני לא כל כך אוהבת את הקטע של למחוק הודעות, אבל אני מרגישה אחריות כלפי הילדים האלו, אז בבקשה תדאגו אתם, שאם אתם אומרים זה יהיה הכי שטחי שאפשר והכי מעט שאפשר. דברים אחרים בפירוש יימחקו. ולמרות שזאת דעתי המוצהרת אני כמובן פתוחה לדיון בנושא.

אריק!

New member
אני לא חושב שאת מגזימה

אבל לא כדאי לקבוע גיל כניסה שכן עדיף המצב הנוכחי שבו חושפים בפנינו את הגיל האמיתי, בידיעה שנתייחס, מאשר מוסיפים מספר שנים כדי שננתח ואז לא נדע. מלת המפתח כאן היא ´חוש מדה´ וטובת הצעירים, ואין שום בעיה בכך שאת תקבעי את הרף ותמחקי מה שתחתיו. יום טוב. אריק.

ליטן א

New member
../images/Emo132.gif התלמיד שואל שאלות ../images/Emo132.gif

ושוב, כחלק מתהליך ההתלמדות שלי.. שני דברים מאוד בלטו לי בכתב הזה: 1. הכתב שלה מאוד עגול. המ"ם סופית שלה בלי זנב ומאוד עגולה, השי"ן שלה מאוד עגולה והבטן שלה גדולה, העי"ן שלה עגולה מאוד, ואני חושב שאפשר לראות כמעט על כל אות שלה את הנטייה להתעגל.. מה משמעות הדבר? 2. החתימה שלה מזכירה לי מאוד סימן שאלה. זה אומר משהו? אם אתם רוצים לענות לי בלי שהנוגעת בדבר תדע את התשובה, בגלל הסיבות שמיכל דיברה עליהם, תשלחו לי מסר דרך תפוז.. מקווה שאתם יודעים להשתמש בזה
תודה מראש
ליטן, המתלמד..

ליטן א

New member
ותודה לאריק, על השיעור הפרטי ../images/Emo13.gif

שקיבלתי ממנו בתיבת המסרים..

ליטן א

New member
אני חושב שלא

ולא בגלל שזה לא אישי, ממש לא... הוא פשוט נתן לי את הניתוח של כתב היד שלה, עם דגשים על מקומות חשובים.. יעני, watch and learn, או איך שלא כותבים את זה
מכיוון שאמרת שאת מעדיפה שהיא לא תראה את הניתוח לכתב ידה, אז עדיף פשוט שלא לפרסם את ההודעה.. אני בינתיים הכנתי לי איזה יומן קטן בוורד, שבו אני אוסף פריטי מידע שלקחתי מהפורום.. לכן, אם אתם רוצים להיות נדיבים, אז כשאתם מנתחים כתב יד של מישהו בפורום, שימו בנוסף לניתוח, גם הסברים, כדי שכל המתלמדים למיניהם יוכלו להבין איך, למה וכמה.. בנוסף, אני מתכנן דבר ראשון בבוקר יום שלישי הבא, בחזרה ללימודים, לקפוץ לסיפרייה ולבקש להשאיל את הספר של חנה קורן, "גרפולוגיה".. תשאלו למה לא בחנוכה? (נו, תשאלו!), התשובה הפשוטה היא שפשוט יש לי עומס שחבל"ז בלימודים.. כאילו כל מורה חושב שהוא היחידי שנותן שיעורים לחופש.. אז יש לי גם עבודה באנגלית, גם עבודה בהיסטוריה, גם עבודה במתמטיקה (כן, יש דבר כזה) וגם עבודה במחשבים.. אחרי חנוכה, או אחרי שאני אגמור את העבודות, אני אתפנה לעסוק קצת יותר באגרסיביות בנושא הגרפולוגיה
אבל בינתיים אני בעסק, רק בצורה חלשה..

yelly

New member
אני רוצה לראות את הניתוח! וחוץ מזה

אין סיכוי שהילדה תראה את הניתוח של הכתב שלה אם לא אביא לה אותו

אריק!

New member
לא שכחנו אותה וכמה

התייחסויות. חרוצה ומתייחסת ברצינות ללימודיה ודרישות המורים ולא מתחכמת בכל מה שקשור לעשית שעורי בית והתכוננות למבחנים. שקדנית. אוהבת ודואגת לנקיון וסדר. בייבי סיטר אחראי ומשגיחה. לפעמים לוקחת את הזמן שלה ואוהבת להתבונן מהצד במתרחש, אח"כ אוזרת אומץ ונוטלת חלק. עפי"ר בחיוך, נחמדות ומבט משועשע, אך לא מרשה לעצמך יותר מדי עכשויות וספונטאניות. יעל מתלוצצת על כך? את טפוס של חבר אחד, התוודעות והיפתחות הדרגתית ורצון להיות בשליטה ובקרה. גם להיות בטוחה שהצד השני רציני ועקבי. בקשר חיובי הדוק עם המשפחה והבית. לוקחת תפקיד של האחות הגדולה ומנסה להחדיר בסוררים קצת יותר ערכים וחינוך, לומר דברים בדוקים, למלא חובות כמו שצריך גם כשלא מסתכלים. מאחל לך בהצלחה, אריק.

למעלה